Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Класа играч нема што..нека си го задржат Арсенал,тамам си е за 3-4-то место.
Класа играч нема што..нека си го задржат Арсенал,тамам си е за 3-4-то место.
http://i.imgur.com/qqQRXPv.gifvУште не ми се верува дека лепотанот Грациано Пеле-богот на фудбалот во паралелен универзум зема да си игра мајтап и да мери кур со моменталнио најдобриот голман на планетава на најважниот пенал за Италија...
Со други зборови ја еба цела Италија лепотанчето затоа што место да се сконцентрираше на шутот си го играше курот кај што не му држи гзот....Сеоски фудбалер за сеоски екипи заврши на најсеоски можен начин...
Па наравно дека уживам,нема никаква дилема околу тоа....Според мене МВП е Паје ова првенство..[DOUBLEPOST=1467637350][/DOUBLEPOST]@ЧЕНТО уживај дека Ноер моментално е најдобар...
Па нормално така ќе рече, Буфон не е препотентен, нарцис и егоист ко фановите на Баерн Минхен, па да рече јас сум најдобар на свет..Па наравно дека уживам,нема никаква дилема околу тоа....
Чак што више и самиот Буфон,легендата Буфон го изјави тоа пред натпреварот.
Нема подобар голман од Ноер на планетава во моментов.
Neuer über allesПа нормално така ќе рече, Буфон не е препотентен, нарцис и егоист ко фановите на Баерн Минхен, па да рече јас сум најдобар на свет..
Точно, Буфон е реален.Па нормално така ќе рече, Буфон не е препотентен, нарцис и егоист ко фановите на Баерн Минхен, па да рече јас сум најдобар на свет..
Epa ja ne sum Bufon takada ne mrsi muda.Па нормално така ќе рече, Буфон не е препотентен, нарцис и егоист ко фановите на Баерн Минхен, па да рече јас сум најдобар на свет..