ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 април 2012
Мислења
32.983
Поени од реакции
67.787
Па со Гризман, Погба и Паје, и ја ке дадам 5 гола, иако имам 2 леви.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Уште не ми се верува дека лепотанот Грациано Пеле-богот на фудбалот во паралелен универзум зема да си игра мајтап и да мери кур со моменталнио најдобриот голман на планетава на најважниот пенал за Италија...

Со други зборови ја еба цела Италија лепотанчето затоа што место да се сконцентрираше на шутот си го играше курот кај што не му држи гзот....Сеоски фудбалер за сеоски екипи заврши на најсеоски можен начин...

Утакмицата беше страшна.Германија од респект и страв према противникот тактички целосно ја промени играта,се прилагоди на италијанците затоа што не сакаа да доживеат масакр на контри.Тоа успеа,и од тој аспект потегот на Лев беше на место ама тоа им ја уби вообичаената игра,ја успори.

Како и да е,да не беше несреќниот пенал на Боатенг немаше ни да дојде до пенали.

Германија го помени за неа најтешкиот противник,тука нема дилеми...Тактички,историски,од секој аспект Италија на ова првенство беше смрт за Германија.

Франција ќе е друга приказна.Французите тактички ако ништо друго ќе се многу полесен противник.Одбраната не им е ни приближно така добра ко на италијаните,нити пак тактичката дисциплина.Меѓутоа индивидуално се поопасни од италијаните и тука е нивната шанса.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Според мене МВП е Паје ова првенство..[DOUBLEPOST=1467637350][/DOUBLEPOST]@ЧЕНТО уживај дека Ноер моментално е најдобар...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Уште не ми се верува дека лепотанот Грациано Пеле-богот на фудбалот во паралелен универзум зема да си игра мајтап и да мери кур со моменталнио најдобриот голман на планетава на најважниот пенал за Италија...

Со други зборови ја еба цела Италија лепотанчето затоа што место да се сконцентрираше на шутот си го играше курот кај што не му држи гзот....Сеоски фудбалер за сеоски екипи заврши на најсеоски можен начин...
http://i.imgur.com/qqQRXPv.gifv

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Според мене МВП е Паје ова првенство..[DOUBLEPOST=1467637350][/DOUBLEPOST]@ЧЕНТО уживај дека Ноер моментално е најдобар...
Па наравно дека уживам,нема никаква дилема околу тоа....

Чак што више и самиот Буфон,легендата Буфон го изјави тоа пред натпреварот.

Нема подобар голман од Ноер на планетава во моментов.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Па наравно дека уживам,нема никаква дилема околу тоа....

Чак што више и самиот Буфон,легендата Буфон го изјави тоа пред натпреварот.

Нема подобар голман од Ноер на планетава во моментов.
Па нормално така ќе рече, Буфон не е препотентен, нарцис и егоист ко фановите на Баерн Минхен, па да рече јас сум најдобар на свет..

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Па нормално така ќе рече, Буфон не е препотентен, нарцис и егоист ко фановите на Баерн Минхен, па да рече јас сум најдобар на свет..
Epa ja ne sum Bufon takada ne mrsi muda.

Ti sto imas problem so realnosta tvoja stvar...Bufon nema takov problem kako i cel fudbalski svet.

Caooo madam

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
Za inter navivam, ama bufon e najdobar i e pred neuer.
Za ovie bavarcive celo vreme vazi toa praviloto deka ako igra zaniv nekoj i najdobar e :facepalm: I toa da recat tuka nekade se i dvajcata se dobri ova ona,tie onaka prepotentno i sigurno nasiot e najdobar i tocka.Moze da bide najdobar ama koga ke se penzionira bufon a do togas :pusigo:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Реално Навас е моментално најдобар голман на светот ама јбг чоекот нема такво име стекнато наназад низ годините бидејќи бранеше за просечни екипи па кај фудбалските фанови по дифолт мора да е Буфон,Нојер или порано Касиљас..а реално Навас брани ненормално веќе две сезони,права мачка

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.482
Поени од реакции
4.647
Ма каков Нојер Буфон хахахахахха не заборавајте дека најдобриот голман некад виден во светот е неповторливиот шпански голман Давид Де Геа :D

Kajgana Shop

На врв Bottom