ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Prv pat ja pominaa Italija, dovolno e zasega ;)
Уште да не ја поминеа. Во средина играа Пароло, Стураро и Џакерини. Џакерини не е ни класичен срединец. Шала на страна повеќе стварно очекував од Герминја со оглед на играчите кои ги има.

Кимих не знам како го погоди пеналот, ги извади мудата и со нив шутираше. Каков развој на кариера, од втора лига со Лајпциг до стартер во Баерн и во ЛШ, стартер во Германија на Европско и погодува во пенал серија во која отидоа во полуфинале...

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Kimmich, Vidal i Sanchez vo sredina, so Thiago i Martinez ke gi ebeme site dogodina! Prepare your anus!

Овој Заза мигрант е или класичен циган? Оти ваква боја на кожа и таков стил само циганите како Кварезма можат да имат.

Уште да не ја поминеа. Во средина играа Пароло, Стураро и Џакерини. Џакерини не е ни класичен срединец. Шала на страна повеќе стварно очекував од Герминја со оглед на играчите кои ги има.
Да да секако, сега се тие муабети како Италија има слаб тим и слично.
Ај ќе се потрудат повеќе Германија во полу-финале, за тебе.

Пеле, кој ти курац бре... уште му покажува паненка, ебате тоа жабарскиот late bloomer

Од пред да почне првенството се тие муабети...

Не знам стварно што се обидуваш да постигнеш. Уште пред да почне првенството се знаеше дека Италија има слаб за ова првенството. И никој не го тврдеше спротивното. Али у реду е смири се.

голманите невидено... во полуфинале
tQM24pe.png
:bravobe: сеа коа ке киксне у полуфинале или у финале жутиот ке го колнеш до 5 колено одамна не посрал некоја топка специалност му е

:bravobe: сеа коа ке киксне у полуфинале или у финале жутиот ке го колнеш до 5 колено одамна не посрал некоја топка специалност му е
Жутиот е Ноер?
Ноер нема никогаш да го колнам.
Никогаш.
Затоа што знам да ценам и не заборавам што сè има направено за Германија.

Не знам стварно што се обидуваш да постигнеш. Уште пред да почне првенството се знаеше дека Италија има слаб за ова првенството. И никој не го тврдеше спротивното. Али у реду е смири се.
Значи тоа се класика детски муабети.
Победа - леле со кој тим ги победиме!!! Конте е гениј, каква игра, срце на терен и слично.
Пораз - па добро, слаб беше тимот и онака.
Во секој случај, слободно ти теши се со што сакаш, само да ти помине.
Јас сум смирен :D

Ајде сега правдање на катанаџо лаврс дека немале тим, очекувано било ова и дека успех е само тоа што стигнале до тука.
Тоа што до тука пројдоа беше супер, ама сега испаднаа дека Џакерини и Пароло им играле.:pos:
Пак нека ја умртвуваат играта им ебам тоа восоците и геловите за коса, маме им залижано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom