ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
C

Castiel

Гостин
Prv pat ja pominaa Italija, dovolno e zasega ;)
Уште да не ја поминеа. Во средина играа Пароло, Стураро и Џакерини. Џакерини не е ни класичен срединец. Шала на страна повеќе стварно очекував од Герминја со оглед на играчите кои ги има.

Член од
3 јули 2016
Мислења
199
Поени од реакции
613
Кимих не знам како го погоди пеналот, ги извади мудата и со нив шутираше. Каков развој на кариера, од втора лига со Лајпциг до стартер во Баерн и во ЛШ, стартер во Германија на Европско и погодува во пенал серија во која отидоа во полуфинале...

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Kimmich, Vidal i Sanchez vo sredina, so Thiago i Martinez ke gi ebeme site dogodina! Prepare your anus!

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Овој Заза мигрант е или класичен циган? Оти ваква боја на кожа и таков стил само циганите како Кварезма можат да имат.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Уште да не ја поминеа. Во средина играа Пароло, Стураро и Џакерини. Џакерини не е ни класичен срединец. Шала на страна повеќе стварно очекував од Герминја со оглед на играчите кои ги има.
Да да секако, сега се тие муабети како Италија има слаб тим и слично.
Ај ќе се потрудат повеќе Германија во полу-финале, за тебе.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.976
Поени од реакции
67.775
Пеле, кој ти курац бре... уште му покажува паненка, ебате тоа жабарскиот late bloomer

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Од пред да почне првенството се тие муабети...

C

Castiel

Гостин
Не знам стварно што се обидуваш да постигнеш. Уште пред да почне првенството се знаеше дека Италија има слаб за ова првенството. И никој не го тврдеше спротивното. Али у реду е смири се.

Член од
2 јули 2009
Мислења
302
Поени од реакции
164
голманите невидено... во полуфинале
:bravobe: сеа коа ке киксне у полуфинале или у финале жутиот ке го колнеш до 5 колено одамна не посрал некоја топка специалност му е

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
:bravobe: сеа коа ке киксне у полуфинале или у финале жутиот ке го колнеш до 5 колено одамна не посрал некоја топка специалност му е
Жутиот е Ноер?
Ноер нема никогаш да го колнам.
Никогаш.
Затоа што знам да ценам и не заборавам што сè има направено за Германија.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Не знам стварно што се обидуваш да постигнеш. Уште пред да почне првенството се знаеше дека Италија има слаб за ова првенството. И никој не го тврдеше спротивното. Али у реду е смири се.
Значи тоа се класика детски муабети.
Победа - леле со кој тим ги победиме!!! Конте е гениј, каква игра, срце на терен и слично.
Пораз - па добро, слаб беше тимот и онака.
Во секој случај, слободно ти теши се со што сакаш, само да ти помине.
Јас сум смирен :D

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Ајде сега правдање на катанаџо лаврс дека немале тим, очекувано било ова и дека успех е само тоа што стигнале до тука.
Тоа што до тука пројдоа беше супер, ама сега испаднаа дека Џакерини и Пароло им играле.:pos:
Пак нека ја умртвуваат играта им ебам тоа восоците и геловите за коса, маме им залижано.

Kajgana Shop

На врв Bottom