I mene su pitali, koja ti je narodnost, odgovorio sam bugarska, imas li jos nekog u porodici sa proizhodom, reko sam baba je bugarka. Jer sam na osnovu nje i dobio proizhod sto su verovatno naveli, jer nisam citao sta pise na Proizhod.
Koga kje gi vratele, so vika Lazo, posto pominaa 2 nedeli i status kvo. I dali treba da se pustaat zalbi molbi ili ne?[DOUBLEPOST=1467316949][/DOUBLEPOST]Pa lazar za prekratenite spomna deka razg. So ministerkata demek ne bilo ferski tolku god ona ova vo procedura da si i deka sea ako te prekratat ne idelo nikako, i demek razg. Da gi vratat vo procedura, a kolku e tocno Gospod znae, ako pecalat pari na nasha maka, ima gospod ja kje kazam, nikoj duzen ne e ostanal na vaj svet, samo da se nadevame na podobro toa ostanuva belki nekoj vo skoro vreme kje spodele korisna informacija
Koga kje gi vratele, so vika Lazo, posto pominaa 2 nedeli i status kvo. I dali treba da se pustaat zalbi molbi ili ne?Pa lazar za prekratenite spomna deka razg. So ministerkata demek ne bilo ferski tolku god ona ova vo procedura da si i deka sea ako te prekratat ne idelo nikako, i demek razg. Da gi vratat vo procedura, a kolku e tocno Gospod znae, ako pecalat pari na nasha maka, ima gospod ja kje kazam, nikoj duzen ne e ostanal na vaj svet, samo da se nadevame na podobro toa ostanuva belki nekoj vo skoro vreme kje spodele korisna informacija
Jas sum so 25..2015 brojce[DOUBLEPOST=1467318261][/DOUBLEPOST]Денес и мене ми се смени статусот во финален преглед, бројче 42**/2015.
Jas sum so 25..2015 brojce i cekam krajna promenaДенес и мене ми се смени статусот во финален преглед, бројче 42**/2015.
Jas sum so finalen pregled veke dva meseci.intervjuto go pominav april 2015 vo BItola,dali na nekoj mu ima izlezeno od togas drzavjanstvo.