Онлајн игри на македонски сајт

• Креатор на темата Креатор на темата Atanasss
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 мај 2016
Мислења
23
Поени од реакции
0
Здраво, сакам на македонски сајт да направам категорија со онлајн емулатор со игри преземени од Нинтендо ,а мислам дека тоа не е дозволено од нинтендо :) дали би можело да имам некаков проблем ?

Здраво, сакам на македонски сајт да направам категорија со онлајн емулатор со игри преземени од Нинтендо ,а мислам дека тоа не е дозволено од нинтендо :) дали би можело да имам некаков проблем ?
тие законе на нинтендо не важат у Македонија брат слободно ставај што имаш пс.ак га имаш супер марио давај линк :vozbud::vozbud::vozbud::bravobe:

тие законе на нинтендо не важат у Македонија брат слободно ставај што имаш пс.ак га имаш супер марио давај линк :vozbud::vozbud::vozbud::bravobe:[/quote]
Сигурен ли си ??? Пошто сајтов ми е на име на фирма и ми фуфка има ли на некој мк сајт некоја од овие игри ? некој друг да сподели искуство ?

Последно уредено:
тие законе на нинтендо не важат у Македонија брат слободно ставај што имаш пс.ак га имаш супер марио давај линк :vozbud::vozbud::vozbud::bravobe:
Сигурен ли си ??? Пошто сајтов ми е на име на фирма и ми фуфка има ли на некој мк сајт некоја од овие игри ? некој друг да сподели искуство ?[/quote]
Не сум сигурен за тоа колку ги прегледуват сајтовите али не би требало да имаш проблем. Јас имам сајтови со флеш игри, не сум јас автор ниту пак нивни сопственик и не се замарам за тие работи али страна со фирма незнам ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom