raboti segaStranata ne im raboti![]()
Prasuvaat i kade sedi i sto raboti od sigurni izvorinema vrska, ne te prasuvat iminja i preziminja. prasanjeto e ednostavno i ne se zamarat so toa da gi barat rodninite, a kako ke gi barat koga ne kazuvas ime prezime od rodninite
mene me prasaja samo dali imam rodnini vo bg. odgovoriv DA imam. ne me prasa ni kade sedat ni ime i prezime a ni sto rabotat. ( da ne ja tupime temata, prasanjeto nema veza dali ke kazis da ili ne.)Prasuvaat i kade sedi i sto raboti od sigurni izvori
Pobarajte go. Starite dokumenti gi vrakat nazad[DOUBLEPOST=1467228001][/DOUBLEPOST]Decki gledam imase problemi kaj dosta aplikanti so dok od 1-2 bratuced. Me interesira dali bi pominal so kopija od pasos i bkk dokumenti od cicko (na tatko mi-brat koj zede drzavjanstvo so STAR dok pred edna godina koj ne go dobi nazad t.e. e vo MP) Fala za odgovor i sovet so sreka na site![]()
Pobarajte go. Starite dokumenti gi vrakat nazadDecki gledam imase problemi kaj dosta aplikanti so dok od 1-2 bratuced. Me interesira dali bi pominal so kopija od pasos i bkk dokumenti od cicko (na tatko mi-brat koj zede drzavjanstvo so STAR dok pred edna godina koj ne go dobi nazad t.e. e vo MP) Fala za odgovor i sovet so sreka na site![]()
Abe i jas kazav deka pra dedomi bil bugarin i mene znajs sto mi odgovori tipkata mi vika ti si 100 ti sro go kazuvas istoto so mene bese edna gospojga nejziniot mas sin i kerka imale bg pasosi baska i brat i tnt site do eden gi proveri kompiuterski dali vistina imaat bg pasosi e sega dalinoe proveri ili ne se savisi kako se raspolozeni alinproveruvaat[DOUBLEPOST=1467259191][/DOUBLEPOST]mene me prasaja samo dali imam rodnini vo bg. odgovoriv DA imam. ne me prasa ni kade sedat ni ime i prezime a ni sto rabotat. ( da ne ja tupime temata, prasanjeto nema veza dali ke kazis da ili ne.)
Abe i jas kazav deka pra dedomi bil bugarin i mene znajs sto mi odgovori tipkata mi vika ti si 100 ti sro go kazuvas istoto so mene bese edna gospojga nejziniot mas sin i kerka imale bg pasosi baska i brat i tnt site do eden gi proveri kompiuterski dali vistina imaat bg pasosi e sega dalinoe proveri ili ne se savisi kako se raspolozeni alinproveruvaatmene me prasaja samo dali imam rodnini vo bg. odgovoriv DA imam. ne me prasa ni kade sedat ni ime i prezime a ni sto rabotat. ( da ne ja tupime temata, prasanjeto nema veza dali ke kazis da ili ne.)
"Пра-дедо ми бил Бугарин" во превод значи "ама јас не сум" и "моите други роднини и предци не се", тоа се тие мали ситни изјавички што ве издаваат.Abe i jas kazav deka pra dedomi bil bugarin
So vika Lazar za tie prekratenite a se so potvrda od kaj nego, kako kje gi resat ili gotovo e zavrsena e postapkata.Denes bev kaj lazar, izvadiv potvrda a prethodno imam odneseno so prv bratuced od 2013, i kaza demek sekoj den pustale po 10-15 dushi so potvrdite, vika soveto kako rabotil, pa kje videme negovata teorija so kje bide
So vika Lazar za tie prekratenite a se so potvrda od kaj nego, kako kje gi resat ili gotovo e zavrsena e postapkata.Denes bev kaj lazar, izvadiv potvrda a prethodno imam odneseno so prv bratuced od 2013, i kaza demek sekoj den pustale po 10-15 dushi so potvrdite, vika soveto kako rabotil, pa kje videme negovata teorija so kje bide
Mozi nema takov na forumot do sega.Da se nadevame deka nekoj od nas ke stigni pobrzo i ke ja znajme vistinata.So vika Lazar za tie prekratenite a se so potvrda od kaj nego, kako kje gi resat ili gotovo e zavrsena e postapkata.
I mnogu cudno ako gi ima od tie pustenite na forumov po 10 dusi sekoj den, kako nitu eden ne se najde forumov da napisi deka pominal so bkks.[DOUBLEPOST=1467265046][/DOUBLEPOST]
So vika Lazar za tie prekratenite a se so potvrda od kaj nego, kako kje gi resat ili gotovo e zavrsena e postapkata.
I mnogu cudno ako gi ima od tie pustenite na forumov po 10 dusi sekoj den, kako nitu eden ne se najde forumov da napisi deka pominal so bkks.
Pa nece zbog toga da ga odbiju sigurno, ako je reko da je narodnost bugarska i ima dokaze o poreklu."Пра-дедо ми бил Бугарин" во превод значи "ама јас не сум" и "моите други роднини и предци не се", тоа се тие мали ситни изјавички што ве издаваат.
на форумов сите имаат потврди од скоро време, што уште не им дошол редот да стигнат на интервју, а камо ли во финална фаза.So vika Lazar za tie prekratenite a se so potvrda od kaj nego, kako kje gi resat ili gotovo e zavrsena e postapkata.
I mnogu cudno ako gi ima od tie pustenite na forumov po 10 dusi sekoj den, kako nitu eden ne se najde forumov da napisi deka pominal so bkks.[DOUBLEPOST=1467265046][/DOUBLEPOST]
So vika Lazar za tie prekratenite a se so potvrda od kaj nego, kako kje gi resat ili gotovo e zavrsena e postapkata.
I mnogu cudno ako gi ima od tie pustenite na forumov po 10 dusi sekoj den, kako nitu eden ne se najde forumov da napisi deka pominal so bkks.
Во превод значи " дека сум марсовец "(по твојава теорија).Ке си кажеш дека имаш бугарско потекло бидејќи пра-дедо ти бил бугарин."Пра-дедо ми бил Бугарин" во превод значи "ама јас не сум" и "моите други роднини и предци не се", тоа се тие мали ситни изјавички што ве издаваат.