Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
За разлика од другите имаше искуство тоа ми беше поентата
Мех, нема ништо повеќе искуство од овој кловнов што го носат сега.
Коа ќе видиш и у исти тимови имаат работено по ист редослед, Катаниа > Фиорентина > Сампдориа > Милан. Синиша имаше плус и едно јако оплескување со Србија.

Ок тренери за просечни екипи односно 5-8мо место. Синиша сеа и со Торино ќе биде опасен исто ко со Сампдорија па и со Милан.
Тоа што миланезите мислат дека сеуште се тимот од времето на Анчелоти е друга работа.
И Монтела ќе ги има истите резултати ко Сики со истите играчи.

Нормално дека ќе пропадне уше одма ако не му донесат асални играчи, не е он Фергусон па со просеци да праи чуда.

Следна недела се официјализираар и Кинезите па сигурно нема да го остаат со Поли и Монтоливо само.

Супер беше у Фио, цело време топ4, не фати ЛШ ради голот на Мексес, а играше и полуфинале у ЛЕ и изгуби од Севиља.

Пропаднавме на фудбалска мапа, ене го Емери нејќеше ни да не погледне ради ПСЖ што е и логично а го контактираа.

Ќе треба една сезона асална за да се даде до знаење дека посериозно е менаџиран клубот, после е лесно со името што го има Милан.

Ме фатила дислексија или има и други што Садио на прв поглед го прочитаа како Саидо?

Бираги и Пушкаш (позајмица) во Пескара за Капрари.

@Boom Shaka Lakka @Curva_sud што играч е?
Нема потреба да знаеш, од ПЕСКАРА доаѓа, ме заболе курот каков играч е, одма би ги убил нашите што зимаат таков играч.

На 18 години беше доби шанса во ЛШ за Рома, требаше да биде самтинг спешл, го сметаа за голем талент. Го пратиа на позајмица во Пескара, играше во сезоната кога во Пескара беше Земан кога дадоа 100+ гола и влегоа во Сериа А, но немаше некој посебен удел, од Инсигне и Имобиле неможеше константно да игра.

Абе ако е вистински талент и играч за голем клуб ќе се покажеше уште во Рома, ретки се тие играчи кои одпосле стануваат ѕверови, ма да секогаш постои шанса. Од како го продадоа не го пратам како игра и појма немам каков е сега, се работи за крило, потполно добро се снаоѓа на двете страни.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
ClkqbcqWkAAOakR.jpg

Кеко од Еибар во Малага

ClkvITtXIAAcXlh.jpg

Голманот Роберто од Олимпијакос во Еспањол

CljVwqcWgAEU-Jt.jpg

Сердар Азиз од Бурса во Галатасарај

Кеко и Џони лани изиграа мн јако, едни од најдобри крила во Лалига минатата сезона, одлични потези на Малага.

-Батшуаји во Челзи (40м)
-Бен Арфа во Севиља
-Нани во Валенсија :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom