Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
mi se javi bifsiot ....
sakal dase muvame.....
ne bil za devojka u momentov.....
a prethodno nemase vreme za mene.....
SOVVVVETTTT?????
:uvo:

Е де, совршено:) Посебно ако сакаш да пати. Играј си сеа, што ти е гајле, прави да ти биде забавно... Ако ти се мува -мувај го. Он ќе мисли дека те вози а ти ќе праиш како што ти одговара и после некое време, ако знаеш да играш како што треба - ќе го вртиш дечкото како сакаш:)
А нели некој друг сакал само секс? Да си се сконцентрираш на него, што викаш?:):) Ама сериозно ова,

да се сконцентрирам на тој?
ама не бе нема да се смирам дур не го заебам овој претходниов.

А што, како не можеш да го заебаваш другиов додека бркаш работа со некој понормален?:)

Кога настапуваш со толку голем гнев,никогаш нема да успееш да го заебеш ко што сакаш.
Ќе бидеш пак ти заебана.

Ако се окупираме со тоа сите бивши да ги заебеме и да им враќаме ,животот ќе ни помине во еден глуп круг на омраза и лажен театар.

колку го цекав денот кога ке се јавиии!!!
се тепав дома да не кренам слусалка и издрзав,ете се јави прв!!
сега е мојот ред да види како боли кога некој се труди несто да успее а ти му го вртис грбот!

не е ова гнев само мала одмазда.......

Слабо ле е бе..

Девојко, нели ти рекол не е за девојка у моментот? Како ќе го заебеш него ќе го гризнеш за уста додека се мувате, се гледа оти сеуште си заљубена, сама ќе се заебеш, пази што правиш :)

сега е мојот ред да види како боли кога некој се труди несто да успее а ти му го вртис грбот!

Да прашам, ако не е проблем, колку години има типот?

Чудно за машко од 21 година уште да мисли дека може да ги врти сите бивши што сеуште го сакаат, но има и такви. Ако сакаш да му вратиш тогаш подобро би било да направиш нешто, но не со него, туку со некој друг. И тоа по можност некој што типов неможе да го поднесе. Сепак би ти рекол дека не се исплати да го правиш тоа. И себе така си наштетуваш (зависно како ја гледаш ситуацијата).

epa sega dali ecudno ili ne e taka e!
nego galjle ne mu e za nisto gi vrti site kako saka
a jas pa nema da se smiram dur ne mu vratam takva sum be so da pravam?:pipi:

Еден совет до сите...ако сте ладнокрвни заљубувајте се, а ако сте емоционални немојте затоа што ладнокрвните ќе ви скршат и срце и душа и се што оди со тие работи, и така пола младост ќе ви отиде во жалење...не вреди.

vo pravo si. toa mi se ima sluceno mene, i na bezbroj drugi

одјеби го...
имат многу слободни дечки...
еве на пример јас...:pos::pos::pos:
џст киддинг...
врати му... ако мојш да издржиш, и ако не е посилно од тебе...:nesum:

Е за ова вреди да отворам едно пиво нели, алал да ти е девојче на издржливоста...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom