Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
da da lesno e dase kaze a dase napravii?
dr so go najdov sekasemo sex!

se mi se desava naopakuuuuu:tapp:

Е добро де, не си единствена. На секој му се дешавале такви “наопаку“ ситуации.
Едноставно гледај напред, зашто гледањето назад не носи ништо позитивно.

Па што бараш совет ко и тебе ти се сака, гајле ти е што ќе кажат другите. И онака ќе му бидеш на лагер.

a da ti kazam se ponasase ko stoka!
ama tolku se trudev da bide se ok !!
ali zaludno ...
ne go reckav edno vreme pa ete sega me baraaaa
.......kolku samo sakam da pati kako jas......

Па сега ти одеби го... или ако толку сакаш пак нешто да имаш со него-имај и после тоа одеби го. :)

Се зависи од тебе и тоа колку емотивно ќе реагираш доколку се смувате и тој пак те повреди.

Ти што сакаш?

a da ti kazam se ponasase ko stoka!
ama tolku se trudev da bide se ok !!
ali zaludno ...
ne go reckav edno vreme pa ete sega me baraaaa
.......kolku samo sakam da pati kako jas......

Мислам дека и сама си знаеш дека не треба да прифаќаш ништо со типот. Се понашал ко стока, не бил за девојка, не знам шо... Привремена занимација ќе му бидеш, додека не си најде девојка. Башка можеш да бидеш повредена ако ти се појават појаки чувства после некое време. Откачи го.

Е па баш затоа треба да го игнорираш! Те третирал како ѓубре, те повредил... сега нема друга работа, нема веројатно друга девојка, а знае дека си била заљубена во него и мисли дека ќе си има занимација за летово, додека не најде друга.

Едноставно кругот се свртил и не дозволувај да допре до тебе, затоа што пак ќе те искористи.

Не знам искрено како не ти е одбивна самата помисла да правиш нешто со некој кој се однесувал со тебе како стока, али добро, тоа си е твој живот, твоја одлука.

ke probam da se vozdrzammmmmm

Џабе ти е...Воздржувај се до утре, кој ќе дојде и ќе ти каже еден збор се ќе заборавиш и пак ќе заминеш со него...
Ќе те има кога ќе посака се додека не расчистиш со самата себе, не со него...
Во психа ти е...ако го откачиш од психа ќе си го добие тогаш, а се додека се лажеш дека се воздржуваш (а нема да можеш зашто нејќеш со него ама очајно сакаш барем уште еднаш) нема ништо да постигнеш...

ke probam da se vozdrzammmmmm

Нема да умреш ако пробаш... ама зашто да се воздржуваш кога и тебе ти се сака... :toe:

Нека не биде дека тој сакал да се мувате, напрај да биде дека ТИ сакаш само да се мувате, ти него го искористуваш :smir:

jas sto sakm ?
sakam da go ....zaebam.....
da misli deka me ima i op......
me snamaloooo

Нема да умреш ако пробаш... ама зашто да се воздржуваш кога и тебе ти се сака... :toe:

Нека не биде дека тој сакал да се мувате, напрај да биде дека ТИ сакаш само да се мувате, ти него го искористуваш :smir:

Е како тоа?

Тој пак ќе си мисли дека тој ја користи... ваљда...:toe:

Еден совет до сите...ако сте ладнокрвни заљубувајте се, а ако сте емоционални немојте затоа што ладнокрвните ќе ви скршат и срце и душа и се што оди со тие работи, и така пола младост ќе ви отиде во жалење...не вреди.

jas sto sakm ?
sakam da go ....zaebam.....
da misli deka me ima i op......
me snamaloooo

Па напрај така де... откачи го, стави го на игнор.

Ама не си баш убедлива дека сакаш така, повеќе ми личи дека ти одговара и тоа малку од него што можеш да го добиеш, дури и по цена да испаднеш глупавата.

Е како тоа?

Тој пак ќе си мисли дека тој ја користи... ваљда...:toe:

Па ако нејзе и одговара тоа... да биде “користена“.. нема што да мисли типот, во право си е.
И дал до знаење што сака, а од неа зависи дали ќе му оди по ќејф.

Барем ќе си ја смири душичката дур е со него :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom