Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јуни 2016
Мислења
2
Поени од реакции
3
Jas sum optimist i znam deka se apsolutno se ke se resi. Nekoj ja ima ulogata da ja vodi cela ovaa rabota no ne znaci deka e eden i edinstven. Ima zasto i ima kako i koj i sto. Trpenie, spasenie, S nami BOG

Член од
9 октомври 2015
Мислења
378
Поени од реакции
464
Jas sum optimist i znam deka se apsolutno se ke se resi. Nekoj ja ima ulogata da ja vodi cela ovaa rabota no ne znaci deka e eden i edinstven. Ima zasto i ima kako i koj i sto. Trpenie, spasenie, S nami BOG
Ama i da ne se zavrsi sepak e ova dobra vest.Neznam @Barbarai kako zamisluva,tamu sigurno nema masina i po stotici ukazi da se stancat na den.

Член од
21 јуни 2016
Мислења
2
Поени од реакции
3
Ama i da ne se zavrsi sepak e ova dobra vest.Neznam @Barbarai kako zamisluva,tamu sigurno nema masina i po stotici ukazi da se stancat na den.
Jas sum prv pat na forumov od denes pa moze i ke gresam neznam bas da go koristam. Mene mi bese drug muabetot ama koj razbra razbra. Posetete ja stranata na ДАБЧ i procitajte sto znaci ЗБЖИРБ. I proverete koj se vleguva vo toj registar.

Член од
21 јуни 2016
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.068
Член од
9 октомври 2015
Мислења
378
Поени од реакции
464
Jas sum prv pat na forumov od denes pa moze i ke gresam neznam bas da go koristam. Mene mi bese drug muabetot ama koj razbra razbra. Posetete ja stranata na ДАБЧ i procitajte sto znaci ЗБЖИРБ. I proverete koj se vleguva vo toj registar.
Ne e problem DABC,problem bese MP!

Член од
6 јануари 2015
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.249
Lazar mladenov denovive e vo sofija vo ministerstvoto za pravda kade gi dogovaraat nacinite na koi ke se sredi celata situacija so nas. Dali ke se vrakaat site prekrateni od 2012 ta godina ili samo poslednava godina. Mu napomenav vcera deka treba site da se vratat i deka ne e fer samo tie sto se prekrateni ovaa godina. Rece deka ne moze nisto sega da kaze i deka seuste razgovaraat za toa.
SUPER,,,,чакаме инфо од тебе....

Член од
2 јуни 2016
Мислења
9
Поени од реакции
4
Prasanaje site so podenele doplinitelni dokumenti preku posrednik dali bile i prasale na salter dali im se podadeni sigurno dokumentite ili .. nie prasveme i ni kazaa deka vo kompjuter ne stoe lo deka ni se podenseni i sea sum zbuneta zasto do kraj na juli ke se znael nasiot statust zanci tamu ustvri ima od 2013 voopsto sto ne se ni poglednati dosieja taka mene mi izlgelda po odgovorot niven. Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство. i ova si stoi
Dobro utro dobar den, i jas sum vo toa drustvo, ne se znae dali posrednikot mi gi dostavil dokumentite

Член од
22 октомври 2014
Мислења
1.187
Поени од реакции
694
Decki mnogu ja zabavija, so 2015, ima li nekoj ukaz dobieno vise?
vaka ako prodolzi
ke ni obelat kosite dur da dobieme pasosi:tapp:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:Dobro zar edna godina i veke netrpelivost sto ke bide so 2015 ova definitivno mi e najomilen post od celi 1285 strani.Sto da kazat 2013 sto cekaat tri godini.Site sme bile vo taa situacija so posle godina moralot paga i slicno ali boze moj eve minaa tri godini i pak sme ovde.toa so treba da bide nase ke bide so sila ubavina ne biduva.

Член од
1 јануари 2013
Мислења
198
Поени од реакции
143
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:Dobro zar edna godina i veke netrpelivost sto ke bide so 2015 ova definitivno mi e najomilen post od celi 1285 strani.Sto da kazat 2013 sto cekaat tri godini.Site sme bile vo taa situacija so posle godina moralot paga i slicno ali boze moj eve minaa tri godini i pak sme ovde.toa so treba da bide nase ke bide so sila ubavina ne biduva.
е ајде де се отепавме од чекање 3 години и фазла нив година не му се чека

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Член од
18 ноември 2015
Мислења
44
Поени од реакции
32
Член од
5 јануари 2015
Мислења
93
Поени од реакции
83
Dali imat nekoj informacija do kaj se stignati so 2015 vo MP?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom