Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oslabeno mi deluva Germanija ili ne im se igra voopshto? Nekako kako da ne mi e istata reprezentacija od 2014-ta..
Григ е играч на Виган кој сезонава даде 25 гола во трета лига и буквално сам ги однесе во Чемпионшип. Пред месец дена откако заврши сезоната, некој фан на Виган аплоадирал видео на ФБ со стихоот Will Grigg is on fire ама во ритам на песната на Алиша Кис, Girl on Fire. Дека е потешка таа за пеење, навивачиве малку ја изменија и додадоа your defence is petrified во ритамот на Gala - Freed from desire, песнава одма стана хит и се пееше на подготвителните пријателски на С. Ирска и се рашири како вирусА што е причата со Вил Григ, ако знае некој да објасни?![]()
Григ е играч на Виган кој сезонава даде 25 гола во трета лига и буквално сам ги однесе во Чемпионшип. Пред месец дена откако заврши сезоната, некој фан на Виган аплоадирал видео на ФБ со стихоот Will Grigg is on fire ама во ритам на песната на Алиша Кис, Girl on Fire. Дека е потешка таа за пеење, навивачиве малку ја изменија и додадоа your defence is petrified во ритамот на Gala - Freed from desire, песнава одма стана хит и се пееше на подготвителните пријателски на С. Ирска и се рашири како вирусФанот сега си има бесплатна сезонска од управата на Виган како награда.
Еве го неговиот гол на пријателските, радување за 3-0 како на СП да е
![]()
Сликата после утакмицата, сумирано![]()
Ова е негов таен ритуал .Секое европско по мирисот од јајцата го предпоставува како ке одигра Германија.Од Еуро 2012 е тоа
Ај ја скаран сум со англискиот, ама бар слушам дека пејат terrified а не petrified..Григ е играч на Виган кој сезонава даде 25 гола во трета лига и буквално сам ги однесе во Чемпионшип. Пред месец дена откако заврши сезоната, некој фан на Виган аплоадирал видео на ФБ со стихоот Will Grigg is on fire ама во ритам на песната на Алиша Кис, Girl on Fire. Дека е потешка таа за пеење, навивачиве малку ја изменија и додадоа your defence is petrified во ритамот на Gala - Freed from desire, песнава одма стана хит и се пееше на подготвителните пријателски на С. Ирска и се рашири како вирусФанот сега си има бесплатна сезонска од управата на Виган како награда.
Еве го неговиот гол на пријателските, радување за 3-0 како на СП да е
![]()
Сликата после утакмицата, сумирано![]()
Dobro profesore nema da mi se povtoriАј ја скаран сум со англискиот, ама бар слушам дека пејат terrified а не petrified..
Ovoj pat se izvadi, nareden nema..Dobro profesore nema da mi se povtori