Т
Триптико
Гостин
Strongly disagree!Како се одговара на вакво сунѓербоб прашање?
Strongly disagree!Како се одговара на вакво сунѓербоб прашање?
ТИПИЧЕН ВМРОВСКИ МУАБЕТ!!!! <3Прилично глупи прашања. Очигледно некој прилично неписмен левичар го правел "компасов".
Your Political Compass
Economic Left/Right: 7.38
Social Libertarian/Authoritarian: -3.74
Хехе, нека не те буни тоа Right, Left-Right е економска оска. Јас имам само В од ВМРО (можеби и прва половина од М, ама не сум баш сигурен) и тоа заради одредени економски политики. Наместо Left-Right треба да стои Collectivism-Individualism, за да нема забуни.ТИПИЧЕН ВМРОВСКИ МУАБЕТ!!!! <3
Вака од што те иам читано пеер, си либертаријански капиталист, те погодиле.
Али не е лошо тоа. Иначе прашањата се ретардирани стварно.
Искрено очекував сталинистички момент баарем маклуБетер од Махатма Ганди си. Тебе требит да те номинираме за генсек на ООН...
Знам бе. Ради тоа ти викам, ти си типичен либертаријански капиталист по компасот, а тоа не е лошо. Според секој напатен анархо - веган, ВМРО си пошто го кењаш кутриот левичар што ги праел прашањата.Хехе, нека не те буни тоа Right, Left-Right е економска оска. Јас имам само В од ВМРО (можеби и прва половина од М, ама не сум баш сигурен) и тоа заради одредени економски политики. Наместо Left-Right треба да стои Collectivism-Individualism, за да нема забуни.
Инаку, немам ништо против педровци, против религија сум, про-абортус, про-брак со животни и мртва природа, немам ништо против други раси (освен религиозни козоебачки фанатици облечени во чаршафи, е нив би ги ставил во транспортни контејнери и би ги депортирал во Сомалија, ама директно од авион).
Не знам како ми се лизна, сакав комуњар да напишам, а пишав левичар.Знам бе. Ради тоа ти викам, ти си типичен либертаријански капиталист по компасот, а тоа не е лошо. Според секој напатен анархо - веган, ВМРО си пошто го кењаш кутриот левичар што ги праел прашањата.
требаше соросоид да пишеш!!!Не знам како ми се лизна, сакав комуњар да напишам, а пишав левичар.
Аоо, тогаш ќе бев ептен вмроид, излезен од таа сектата од Миленко.требаше соросоид да пишеш!!!
На ќошето горе - десноАоо, тогаш ќе бев ептен вмроид, излезен од таа сектата од Миленко.
Леле ти, брат... прими сочувство. Идеален си како карактер за на мемињава.Искрено очекував сталинистички момент баарем маклу
Вака за нигде не сум, за во хипи комуна можда ахах