LepiDzoni
Profesionalen ulichen cigan
- Член од
- 25 јули 2014
- Мислења
- 1.392
- Поени од реакции
- 3.605
Sto ti e kriv pa Zaev?
Ах Заев,Заев
Sto ti e kriv pa Zaev?
Ах Заев,Заев
Кој ја започна борбатa без да ја заврши ?Sto ti e kriv pa Zaev?
Jas mislam deka Zaev napravi se sto mozese, ssto uste mu ostana?Кој ја започна борбатa без да ја заврши ?
Кампања 24/7 против него, 365 дена во годината. Паторот на прашање за неговиот криминал одговара за некаков криминал на Заев што никако да го докаже. Се објаснуваме овде на форумов со жртви на пропаганда. Немам искрено никакви симпатии за Заев, ама почна на нерви да ми оди анти-кампањата против него. Првите 5 години, јајцата ни ги отекоа со БЦ, вторите пет со Заев. Одвратни, провидни гнасни луѓе - колку и да бил тој пред тебе гад, тебе ти е работа да работиш, а не да цениш тој пред тебе што праел. Ако е така следниот што ќе дојде, ќе треба едно 20 години да збори што све усрале неандерталциве.Како можете некој што воопшто не ја водел државата досега предвреме да вадете предрасуди.
Па Бранко отиде во пензија, мора да е некој крив. Мора некој да го замениSto ti e kriv pa Zaev?
Не да ги остави(ме/те), ама во никој случај да не се вратат претходните. Погрешни се "барањата", а уште повеќе начинот на протестирање.Ајде сеа очекувам да се јават ШУПАЦИТЕ и да кажат дека сите се исти![DOUBLEPOST=1466365515][/DOUBLEPOST]
Значи да не протестираме? Да ги оставиме овие а?
Друже у право си, потполно те разбирам и се согласувам со ова што го кажа. Туку има уште една работа исто така битна.Кампања 24/7 против него, 365 дена во годината. Паторот на прашање за неговиот криминал одговара за некаков криминал на Заев што никако да го докаже. Се објаснуваме овде на форумов со жртви на пропаганда. Немам искрено никакви симпатии за Заев, ама почна на нерви да ми оди анти-кампањата против него. Првите 5 години, јајцата ни ги отекоа со БЦ, вторите пет со Заев. Одвратни, провидни гнасни луѓе - колку и да бил тој пред тебе гад, тебе ти е работа да работиш, а не да цениш тој пред тебе што праел. Ако е така следниот што ќе дојде, ќе треба едно 20 години да збори што све усрале неандерталциве.
Инаку ослободен е протестантот, сосема нормално. Си се избрука паторот уште еднаш, го**о, популистичко.