Хомосексуалците си имаат права да не се лажеме,ко што кажав дури понекад и малку повеќе, времето кога немале е далеку и кога бил стварно суров светот спрема нив.
Е ова нека трепка тука засекогаш во оваа тема на овој форум.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хомосексуалците си имаат права да не се лажеме,ко што кажав дури понекад и малку повеќе, времето кога немале е далеку и кога бил стварно суров светот спрема нив.
Па секој ,, нормален ,, човек има право и на брак и на деца, тогаш зашто да не и тие? И не постои ,, право ,, на истополов партнер.
Јас како борец за еднакви права, а ти како борец против основните права на човекот и кокошка - според некој овде.![]()
Токму така , секој нормален човек има право на брак и на деца. Аналогно на тоа секој кој не е нормален го нема тоа право од очигледни причини дека не е нормален. Што има тука нејасно?Па секој ,, нормален ,, човек има право и на брак и на деца, тогаш зашто да не и тие? И не постои ,, право ,, на истополов партнер.
За кои еднакви права збориш бе педерчино ебана,за кои?За педерастичните ли права,за посвојуванје дечиња,за тие
Мислиш на оние нормални хетеросексуалци кои тепаат жени и никој ништо не им може? Ниту сите педери сакаат брак ниту да посвојуваат деца, се што сакаат е да ги оставите на мира да си го живеат животот.
За кои еднакви права збориш бе педерчино ебана,за кои?За педерастичните ли права,за посвојуванје дечиња,за тие
Мислиш на оние нормални хетеросексуалци кои тепаат жени и никој ништо не им може? Ниту сите педери сакаат брак ниту да посвојуваат деца, се што сакаат е да ги оставите на мира да си го живеат животот.
Ти у кои спаѓаш?
И јас тоа се чудам,мислам дека ги имате сите права па дури и бенефиции,поддршки.
За што?Кoе идиoтскo рaзмислувaње влaдее вo темaвa... Facepalm ×1000000000
Ниту сите хетеросексуалци тепаат жени,и доколку тоа го стори и биде пријавен,верувај дека секој ќе биде казнет.
И јас немам ништо против вашата сексуалност,но ме иритираше овој спејс травелер,дека се борел за некакви еднакви права.
И да ти кажам дека би ги оставил ,додуше и не сум се замарал кој кого гузичи,заправо кур не ме боли кој што прави.[DOUBLEPOST=1466028605][/DOUBLEPOST]
Ниту сите хетеросексуалци тепаат жени,и доколку тоа го стори и биде пријавен,верувај дека секој ќе биде казнет.
И јас немам ништо против вашата сексуалност,но ме иритираше овој спејс травелер,дека се борел за некакви еднакви права.
И да ти кажам дека би ги оставил ,додуше и не сум се замарал кој кого гузичи,заправо кур не ме боли кој што прави.
Заводлив аватарЈас како борец за еднакви права, а ти како борец против основните права на човекот и кокошка - според некој овде.![]()
Јас како борец за еднакви права, а ти како борец против основните права на човекот и кокошка - според некој овде.![]()
Заводлив аватар
пп![]()