- Член од
- 25 март 2014
- Мислења
- 717
- Поени од реакции
- 733
Kako proveruvas, moze da mi kazes. 900/2015 na finalna proverka ili koj status mu stoi?slabo nekako.. do kaj 900/2015 se stignati, se nadevam ovaj nedela ili drugata ke mrdnat ponapred
Kako proveruvas, moze da mi kazes. 900/2015 na finalna proverka ili koj status mu stoi?slabo nekako.. do kaj 900/2015 se stignati, se nadevam ovaj nedela ili drugata ke mrdnat ponapred
Bese na dopolnitelna?Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
Danas mi se promenio status. Ja sam od 2013. proizhod a intervju 2014.
Koji si broj? Da li si bio na doponitelno za poreklo? Sta si odneo od papira i kada? Ako nije problem, napisi nesto vise tvoj slucaj, onako detaljnije, da uporedimo sa nasim. Hvala ti[DOUBLEPOST=1466083411][/DOUBLEPOST]Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
Koji si broj? Da li si bio na doponitelno za poreklo? Sta si odneo od papira i kada? Ako nije problem, napisi nesto vise tvoj slucaj, onako detaljnije, da uporedimo sa nasim. Hvala tiМолбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
Koj broj si drugar?Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
Da[DOUBLEPOST=1466085249][/DOUBLEPOST]Bese na dopolnitelna?
Da[DOUBLEPOST=1466085290][/DOUBLEPOST]Bese na dopolnitelna?
12xx/2014Koj broj si drugar?
Te pratija na finalen ili direktno ukaz ti odobrija?I sto dokument odnese?Da[DOUBLEPOST=1466085249][/DOUBLEPOST]
Da[DOUBLEPOST=1466085290][/DOUBLEPOST]
12xx/2014
Ke sakas li da kazes kolku vreme bese na finalen fala unapred[DOUBLEPOST=1466086891][/DOUBLEPOST]Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
Ke sakas li da kazes kolku vreme bese na finalen fala unapredМолбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
Bio sam na dpunsku proveru od maja 2015. Na finalni sam od 5. aprila 2016. i sad cekam potpis od viceprezidenta, nije mi ukaz jos odobrenTe pratija na finalen ili direktno ukaz ti odobrija?I sto dokument odnese?
tocno za 900/2015 ne mozam da ti kazam, bidejki ne e preku ambasada. ama za 845/2015 mu pisiKako proveruvas, moze da mi kazes. 900/2015 na finalna proverka ili koj status mu stoi?
Bio sam na dpunsku proveru od maja 2015. Na finalni sam od 5. aprila 2016. i sad cekam potpis od viceprezidenta, nije mi ukaz jos odobrenTe pratija na finalen ili direktno ukaz ti odobrija?I sto dokument odnese?
Odobren ti e cim cekas potpisBio sam na dpunsku proveru od maja 2015. Na finalni sam od 5. aprila 2016. i sad cekam potpis od viceprezidenta, nije mi ukaz jos odobren
Aj pisi mu na Mladenov na BKkS da vidime sto ke ti odgovori?Tie napisaja deka site prepiski koi se prekinati ke se vratat vo procedura.Jas sum od 2013 preku vujko denes prepiskata mi e prekratena sto znaci toa ako najdam drugi dokumenti za poteklo mora cela procedura od pochetok ?
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
kaj da mu pisama nemam kontakt od toj?Odobren ti e cim cekas potpisa so kakov dopolnitelen dokument si ?[DOUBLEPOST=1466089364][/DOUBLEPOST]
Aj pisi mu na Mladenov na BKkS da vidime sto ke ti odgovori?Tie napisaja deka site prepiski koi se prekinati ke se vratat vo procedura.