Живеење заедно без брак

Femme fatale

Љубената на Гаро
Член од
13 јуни 2016
Мислења
231
Поени од реакции
183
Леле, голем к** ако не носи бурма. И со неа може да ги ебе комшиките.
Замисли се разведеш, шо ќе му речеш? Говедо, цел живот ти ги перам гаќите, те хранам, ти чистам и оп ме оставаш?
Ако сум во брак со некој што ми значи и го сакам нема развод, тоа е еднаш за цел живот. Тоа ќе го знае и мојот сопруг и сигурно нема да стапам во брак со некој што има намера да си игра со девојчиња и да изневерува.

Femme fatale

Љубената на Гаро
Член од
13 јуни 2016
Мислења
231
Поени од реакции
183
Секој со среќата, кој како ќе си ја нареди :D

S

SpaceTraveler

Гостин
Секој си го сака тоа негде длабоко во себе, џабе безпотребни коментари.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Ако сум во брак со некој што ми значи и го сакам нема развод, тоа е еднаш за цел живот. Тоа ќе го знае и мојот сопруг и сигурно нема да стапам во брак со некој што има намера да си игра со девојчиња и да изневерува.
Devojce, a prvo da porasnes i dobies 2 grama poim za realnosta pa posle da diskutiras!

Femme fatale

Љубената на Гаро
Член од
13 јуни 2016
Мислења
231
Поени од реакции
183
Хахах како што гледам јас никој не е верен тука :D за таа реалност ми зборуваш ?

S

SpaceTraveler

Гостин
Многу летаат, ама кога ќе им се плеснат жените друго ќе мислат. :D

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Хахах како што гледам јас никој не е верен тука :D за таа реалност ми зборуваш ?
Ne se rabote za "vernost" , "nevernost". Tuku kako mlado devojce iskazuvas nogu zastareni stavovi. Na tebe ocigledno ti se bitni dokumentite i burmata kako vrzalka od koa nema beganje i mora da bide dozivotno, a onoa vistinskoto vantresnoto ne e bitno :tapp:

Femme fatale

Љубената на Гаро
Член од
13 јуни 2016
Мислења
231
Поени од реакции
183
Ne se rabote za "vernost" , "nevernost". Tuku kako mlado devojce iskazuvas nogu zastareni stavovi. Na tebe ocigledno ti se bitni dokumentite i burmata kako vrzalka od koa nema beganje i mora da bide dozivotno, a onoa vistinskoto vantresnoto ne e bitno :tapp:
Хахах внатрешното вистинско може да биде и со некој што цел живот ќе го сакаш не знам што ти е проблемот. Не можеш ти да знаеш дали сум младо или старо, а ако ти не веруваш во вистинка љубов тоа е твоја работа.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Хахах внатрешното вистинско може да биде и со некој што цел живот ќе го сакаш не знам што ти е проблемот. Не можеш ти да знаеш дали сум младо или старо, а ако ти не веруваш во вистинка љубов тоа е твоја работа.
Ljubovta ne e uslovena so adeti , dokumenti i burma i so posesivnost narecena "versnost".

Femme fatale

Љубената на Гаро
Член од
13 јуни 2016
Мислења
231
Поени од реакции
183
Ljubovta ne e uslovena so adeti , dokumenti i burma i so posesivnost narecena "versnost".
Оди во Шведска и изневерувај колку сакаш. Бурма е доказ дека некој сака да го помине остатокот од животот со тебе, секако ако љубовта е вистинска, без лаги и интриги.

S

SpaceTraveler

Гостин
Оди во Шведска и изневерувај колку сакаш. Бурма е доказ дека некој сака да го помине остатокот од животот со тебе, секако ако љубовта е вистинска, без лаги и интриги.
Се согласувам со тебе, а во едно верувам дека секој длабоко во себе некаде го посакува тоа. Ама баш секој би посакал топол дом, добра и фина сопруга и пристојно работно место, може да филозофираме до сабајле ама тоа е. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom