Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Не сум знаел дека имам ќерка.. да не е мајката некој кај тебе во фамилија, па да не сум знаел...[DOUBLEPOST=1465908808][/DOUBLEPOST]
Па не е за татко и шпекулација, вистина е. Од порано е, не е сега. Провери по интернет, ќе видиш.
Во ред господине шпекулација, го едитирав постот.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.868
Поени од реакции
36.915
Човекот е болен, или вие толку имате параноја од ВМРО што мислите дека се имуни на сите болести.
Немате доблест бе, се ситите на туѓи болести...што "луѓе" ке бевте. Шпоновите се ГОСПОДА за вас.
Болен е знаеме. Од Груевитис.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
ИЗбриши ја устата, ти останале гомната размачкани на брадата. Дегенерик еден моронски. Да цркнеш, штом знаеш да навредуваш.
За тебе друже нема лек, жал ми е за.тебе нај.озбл

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
За тебе друже нема лек, жал ми е за.тебе нај.озбл
Му рекол лукот на кромидот... смрдиш. Оди в партија и бркај работа... Луѓе кои знаат само да навредуваат, за нив нема лек, само со пожесток начин. Дискутирајте нормално, да ви се возвраќа нормално. Психоболни умови ко тебе... само партија го смирува.

G

Goldie

Гостин
И да е здрав како дрен ќе попушти психички човекот од криминалците околу него, не за џабе и самиот кажуваше немаме за леб а трошиме на чоколади.
Реши да крене раце од нив што секако ќе го убрза паѓањето на оваа влада

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Му рекол лукот на кромидот... смрдиш. Оди в партија и бркај работа... Луѓе кои знаат само да навредуваат, за нив нема лек, само со пожесток начин. Дискутирајте нормално, да ви се возвраќа нормално. Психоболни умови ко тебе... само партија го смирува.
Ти си во паника, премногу си воспален у последно, најверојатно некој близок ти оддржа лекција за реалната состојба, па крајно си нервозен и дено-ноќно лечиш комплекси на форумов.

Ајде сега, иди собирајги глувците што го напуштат бродот што тоне.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.795
Поени од реакции
12.278
Да умреш да даде горнион годинава... мајмун еден уличарски. Говедо шталско.[DOUBLEPOST=1465907666][/DOUBLEPOST]
И јас имам право тогаш да ти посакаш да умреш, свињо една. Кога не знаете да разговарате нормално, за вас само вака. Повраќаници едни.
Не ти личи на годините, пак се бламираш. Не реков да умреш него со право си нарекуван како што си нарекуван. Очигледно тешко можеш да сфатиш 2-3 вакви реченици. Не верувам дека кажав нешто сложено.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Ти си во паника, премногу си воспален у последно, најверојатно некој близок ти оддржа лекција за реалната состојба, па крајно си нервозен и дено-ноќно лечиш комплекси на форумов.
Ајде сега, иди собирајги глувците што го напуштат бродот што тоне.
Јас немам причина за ништо, ама тебе изгледа ти удриле хормоните в глава од многу време опозиционерство. Па сега се однесуваш психоделично, пореметено... Јас не пишувам пропартиски, се трудам да бидам пореален, онака како што мислам дека е. Не мора да е нешто точно, но никаде никого не обвинувам без докази, а секако дека имам сомнежи за секого во политиката, за секој кој има некаква власт, макар и минорна.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Курирци се бунат дека сите стручни соработници на СЈО биле критичари на власта, а од другата страна јас мислам дека доколу некој од нивните прифати да соработува ќе се "самоубие"

Еве можност вака слободен Ставрески да отиде да работи малку во СЈО и да се гоштева со голема плата

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Не ти личи на годините, пак се бламираш. Не реков да умреш него со право си нарекуван како што си нарекуван. Очигледно тешко можеш да сфатиш 2-3 вакви реченици. Не верувам дека кажав нешто сложено.
Не по врат.. по шија. А зошто „со право“? Каде некого навредив, каде некого плукав...? Никаде. Некои партиски смрдежи се пуштија по „директиви“ да ме навредуваат. Еве, сам кажи каде некаде злобно, пакосно, клеветнички... пишав.

A

Aexil Kong

Гостин
Јас немам причина за ништо, ама тебе изгледа ти удриле хормоните в глава од многу време опозиционерство. Па сега се однесуваш психоделично, пореметено... Јас не пишувам пропартиски, се трудам да бидам пореален, онака како што мислам дека е. Не мора да е нешто точно, но никаде никого не обвинувам без докази, а секако дека имам сомнежи за секого во политиката, за секој кој има некаква власт, макар и минорна.
Привикнувај се да бидеш опозиционер, сфати дека ништо нема вечно па и оваа власт исто така за многу кратко време ќе замине во историјата. Така да, залудно е да ги бранеш на секаков начин, примитивен си ептен, уште ти и неколку овде останаа да им бране смрдливиот газ на криминалците.

A

Aexil Kong

Гостин
Не по врат.. по шија. А зошто „со право“? Каде некого навредив, каде некого плукав...? Никаде. Некои партиски смрдежи се пуштија по „директиви“ да ме навредуваат. Еве, сам кажи каде некаде злобно, пакосно, клеветнички... пишав.

Ако си реален како што велиш, објасни нешто за ова, околу реформите за независни медиуми и рекламни привилегии. Овие за пари, сопственото дете и душата ќе си ја продадат. Со што ги заработувате овие пари? Врз сметка на кој и кого?

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
овде не е тема на судење личниот живот и минатото на г-ѓата обвинител. Едноставно е, тема се криминалите од прислушкуваните разговори.
ахам, зашто ондак не пишеш нешто за Зврлевски, за ЈО, за сфаровски? или за фамилијата на некој од гдомците? За фамилиите и минатото на аболицираните?
На пример, за што? Јас не пишував нешто лошо за неа. Никаде. Дека татко и имал „афера“ со незаконско работење како судија. Па има и казна за тоа. Барем така имаат известено медиумите, пред многу години. Јас заради тоа Ленче не ја понижив, само реков дека стои како дамка заради блиската роднинска врска. Сепак, татко и е.

D

Darko_ufo

Гостин
Јас? Јас само се бранев од мрсули како тебе, кои непредизвикани почнаа многу ниски навреди. Впрочем.. и ти си таков, знаеш како оди тоа, ѓубре едно.
Ѓоре бе и мене ме вреѓаш? Па јас никаде не те навредив... Од каде тој гнев во тебе? Не ти срам за човек во години вака да се однесуваш?

Не гледаш дека проблемот е во тебе? Еве веќе во последниов саат на темава навреди четворица членови... Значи не е до нив до тебе е. Јас никаде не те навредив а ти почна агресивно и кон мене со навреди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom