Вампирката
Well, I tried to say there's nothing wrong with me
нема да биде подобро само ќе го направи будала девојчето безвезе...викни плесни се у фаца де...ќе преживее и она како и сите други :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да можеби не треба премногу филозофирање ама шо ке се деси ако дирекно и го плесне у фаца дека е готово меѓу нив и не каже нишо друго...Шо ке си помисли она тогаш...Треба малце филмчиња да и врти зш можеби ке и биде подобро...можеби...не викам дека ќе и биде...:wink:
А како ви беше и на двајцата додека станавте најдобри другарчиња....Како што кажав и пред тоа и јас бев во слична ситуација како човекот и знам како е...И јас кога раскинав со девојката со која идев 2 год. ми беше многу тешко да и кажам...Испадна болно раскинувањето ама после тоа си останавме другарциња и како што викаш ти надобри се си кажувавме меѓу себе...Али стварта е што кога ќе бевме на некоја журка и кога ке ни се сретнеа погледите и кога ке ми текнеше на нашите моменти поминати заедно повторно ја посакував знаејќи дека тоа ќе биде погрешно...И така еднаш се деси да се смуваме на една журка и се беше ок се додека она не ме наврати во минатото и ја спомна ситуацијата кога раскинавме...И прашањето беше "Зошто ми раскина ако се уште чуствуваш нешто за мене" или "зошто се муваме кога не ме сакаш и кога ми раскина"... И после тоа идат расправии и тие ствари...А најболно од се е тоа што јас сум со нејзе у клас ...Заедно завршивме основно и сеа 3 год. по ред уциме у ист клас и едно 1 и пол год не збориме....И сеа кога ке ја погледнам некогаш пак ми се враќаат оние убави моменти со нејзе и пак се попалувам и тие ствари...А кога ке ми текне на тие другите моменти се предомислувам или се нервирам зашо испадна да биде на овој начин...Еднаш јас направив една огромна грешка која отпосле ја оправдав, но летово она ми испраќаше пораки и ме викаше да дојдам у Охрид за да ја видам и да биде се како порано...И јас таков бидејќи се уште чуствувам нешто за нејзе отидов... И...Кога идам таму она со дечко и ми вика причекај он ке си иде за 2 дена и кога ќе си иде ке бидеме само јас и ти...И јас и викам зашто да чекам или јас или он...И она ми вика знаеш дека од секогаш си бил ти...И јас и викам плесни му фаца дека нејќеш више со него и се ке биде ок....А овој разговор се дешаваше преку тел. ...И кога идам вечерта се среќаваме и она ко да не ме познава...Мислам се поздрави со мене и тие ствари ама ко да не ме познава ко да тие разговори преку тел. да не се десиле...И јас си отидов таков накурчен отидов се начукав и и се јавувам и и викам...Ме сакаш или не...И она ми вика јави ми се кога ке бидеш трезен...Ја и викам и пијан и трезен пак ке те прашам истото...И и викам пак ме сакаш или не...И онаа...НЕ!!ахам...ќе останат во добар однос ако и двајцата сакаат...на пр јас кога раскинав со еден и ми беше ептен болно,најболно останавме другари после тоа дури и најблиски...се е до нив![]()
А да не ја моташ и да не и правиш шпански серии околу раскинувањето?
Си чул за "КАЖИ И ЈА ВИСТИНАТА"?
Така најмалку боли и најбрзо ќе и помине.:smir:
она вистината ја знае зашо сакам да и раскинам али за нејзе тоа не е причина на раскинување а мене ми е и и кажав веќе 3 пати а она е на некој начин затрескана во мене и не ме сфаќа за сериозно!
Она често ми кажува дека ме сака а јас искрено и кажувам дека не ја сакам, тука ми е најголемиот проблем шо и мојте дома навикнаа на нејзе, шо и да и речам ќе направи за мене, премногу е мила дарага абе срценце е! Али јас неможам да бидам со нејзе така да сакам да и раскинам зашо знам дека нема да ми раскине она мене ни по година дена па така да морам јас да и раскинам попрво одколку да се влечкаме.
Ама несакам да ја повредам:nesum: