Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
ne go lazi deteto be.neka si pravi kako sto mu rekovme najdobro neka i odi i neka i napravi dva tri mubeta i se ke bide ok.nema potreba od alkoxol tuka.
Ima ima, nema neshto shto nemoze da se postigne so 2-3 zuti! Mavni nekolku i poslushaj go viktordojran posle za muabetot. Samo edna proceduralna zabeleshka.

Ako ne si fejk idniot put koa ke ti se nasmevnuva kazi i

Sto se smeesh ti ma ... sto provocirash a a ...dojdi vamu da te lapam ahahahahhaahahaha

Ako ne si fejk idniot put koa ke ti se nasmevnuva kazi i

Sto se smeesh ti ma ... sto provocirash a a ...dojdi vamu da te lapam ahahahahhaahahaha
Посебно ако има и другарчево 38ца... вечно со него ќе остане девојчето :pos2::pos2:

Луѓе дај помогнете!
Сакам да и раскинам на девојка ми ама сакам да го направам тоа да биде "безболно" али во буквален смисол на зборот! Најчесто раскинував кога ич кур немаше да ме боли за девојката али сега за оваа ми е некако жал да и раскинам а она е срценце и прекрасна и слатка али веќе ми е доста со нејзе!
сакам да ја прекинам нашата врска уште вечерва али незнам шо да и речам за да не ја поврерам:nesum:

Луѓе дај помогнете!
Сакам да и раскинам на девојка ми ама сакам да го направам тоа да биде "безболно" али во буквален смисол на зборот! Најчесто раскинував кога ич кур немаше да ме боли за девојката али сега за оваа ми е некако жал да и раскинам а она е срценце и прекрасна и слатка али веќе ми е доста со нејзе!
сакам да ја прекинам нашата врска уште вечерва али незнам шо да и речам за да не ја поврерам:nesum:

Можи прво да ја знајме причината?
Епа, искрено, нема раскинвање шо не болело..Сите раскинвања се болни..
А за да биди помалце болно ќе и речиш дека периодот кога сте оделе стварно ти било убо и сите тие работи, дека ќе ја цениш и поштоваш како личност, ама дека мислиш дека не си моментално за во врска..Ќе и речиш дека е ДО ТЕБЕ проблемот, а не до неа..:pipi:

Луѓе дај помогнете!
колку и да сакаш да не ја повредиш секое раскинување е болно макар и да не ја сакаш таа личност затоа што можда таа те сака тебе.кажи и дека ти било преубаво додека си бил со неа,ама нејќеш да продолжиш затоа што мислиш дека немате иднина или сл.,само немој со добро позната фраза:не е до тебе,до мене е или сега не сум спремен за нешто посериозно/лош период и сл. зашто тоа се најбедни причини.најдобро е да и ја кажеш вистината макар и да е болна затоа што никогаш не е добро да ја лажеш,макар и кога и раскинуваш:pipi:

Луѓе дај помогнете!
Види зашто би прекинал врска кога ти е слатка срценце и прекрасна...ако е таква не би ја менувалhehe..тоа е мој совет...е сега да се вратам на проблемот ако сакаш да раскинеш,а тоа да биде безболно,незнам дали има начин да биде безболно..ама сепак пробај објасни и убаво дека е време да ставите крај на вашата врска...пробај да се извадиш со некој твој проблем,што те мачи:pipi:,или пак кажи и ја вистината колку и да биде болна ке мора да ја прифати

Луѓе дај помогнете!

А да не ја моташ и да не и правиш шпански серии околу раскинувањето?
Си чул за "КАЖИ И ЈА ВИСТИНАТА"?
Така најмалку боли и најбрзо ќе и помине.:smir:

epa cim ne te saka treba da doznaes so najveke saka da pravi voa noa znaes i posle da mu pogodues se!!!

epa cim ne te saka treba da doznaes so najveke saka da pravi voa noa znaes i posle da mu pogodues se!!!

На кого тоа Ти му даде совет:retard

п.с.учиме да зборуваме и пишуваме без смисла,за да не бидеме поразлични од останатите:wink:

Луѓе дај помогнете!

Епа вака...Убаво ти и казаа другите ама ке ти казам и јас нема раскинуванје кое е безболно...Сите ние машките сакаме да ги менуваме девојчињата зашто со секоја девојка доживуваш различно искуство...Според мене тебе оваа девојка ти најмила од сите предходни ама пак ти е скурчено па сакас сеа некоја нова да фатиш...Епа брат ако си долго со нејзе тешко дека раскинувањето ке биде безболно....Ама може да биде безболно само во еден случај...Ако и она се наоѓа во истата ситуација како што си ти...Така да кога ке и раскинуваш објасни и се со убаво и добро и кази и дека ти е многу мила и драга и дека ти значи многу али сепак не сте еден за друг...Со тоа можеби ке и дадеш малце утеха и тие ствари и можеби не ке ја повреди толку разделбата...
п.с. Можеби претерав со јадењево гомна и мозе некој ке реце "што му е филмот на овој" ама според мене тој начин би требало да успее бидејќи и јас сум се наоѓал во таква ситуација... поздрав:icon_roll

И каде ја гледаш утехата тука
-Мила си,ама ипак ќе ти раскинам... ??
Без премногу филозовирање,нека штеди на зборови и паѓање у транс,боље за двајцата...И вака и така ќе заврши исто.:smir:

најубаво се најискрено нели малечко :smir:
јас мислам се да и каже што мисли а не да мота зборови...едноставно ќе ја викнеш да се видите и брзо ќе го направиш тоа...не и мотај прво муабети!
Безболно незнам дали ќе биде...ако била премногу затрескана во тебе или заљубена ќе и биде тешко али и тоа поминува со тек на време...

И каде ја гледаш утехата тука
-Мила си,ама ипак ќе ти раскинам... ??
Без премногу филозовирање,нека штеди на зборови и паѓање у транс,боље за двајцата...И вака и така ќе заврши исто.:smir:

Да можеби не треба премногу филозофирање ама шо ке се деси ако дирекно и го плесне у фаца дека е готово меѓу нив и не каже нишо друго...Шо ке си помисли она тогаш...Треба малце филмчиња да и врти зш можеби ке и биде подобро...можеби...не викам дека ќе и биде...:wink:

Да можеби не треба премногу филозофирање ама шо ке се деси ако дирекно и го плесне у фаца дека е готово меѓу нив и не каже нишо друго...Шо ке си помисли она тогаш...Треба малце филмчиња да и врти зш можеби ке и биде подобро...можеби...не викам дека ќе и биде...:wink:

Сепак...
Дали одма ќе и каже,дали ќе и филозофира ефектот на крајот ќе биде ист...
Зашто би изначело неа тоа филозофирање дека му е мила и бла бла,кога и вака и така е готово меѓу нив?
:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom