Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Точно Ресенчанче... се сложувам со тебе.

Мисија извлекување на информации:
- знаеш како е во клас.... нека подбуцне некоја од твоите другарки, муабети во стил: „аааа колку си одговарате заедно“.... во почеток како на шега, а после доколку има некоја искра... напред.

Ич да не ти е гајле што сте во исти клас. Тоа е...
:) абе демирхисарче зошто да пушти некоја другарка кога нејубаво е самата ем знае што сака, ем нема да и бидат пренесени лажни информации, ем шо знам... абе нема верба денес во другарки само треба да го скрши мразот ако не го има и да го направи тоа. Е само не ми се бендисва тоа си одговарате заедно, ако дечкото е паметњакович одма ќе му текни шо е работата па ќе гледа само да ја искористи:icon_conf а ние тоа не го сакаме:wink:.
А дали сум во право во тоа што мислам дека црно ангелче прв пат го гледа школскиот односно оди за прва година или пак тој се префрлил од друго училиште бил ноти бој:pos:?

раскинавме пред недела дена и сеуште неможам да го преболам...искачам се дружам се правам за да не мислам на него али ете постојано ми е во мислите и неможам да го заборавам...што да правам?Има спас за мене?:nesum:

Тој ти раскина или ти него? Колку години имаш?

он ми раскина и тоа заради многу глупа причина!Иначе имам 16 години.Можеби мислиш дека сум мала што се замарам со вакви работи ама стварно сакам некако или да го повратам или да го заборавам

он ми раскина и тоа заради многу глупа причина!Иначе имам 16 години.Можеби мислиш дека сум мала што се замарам со вакви работи ама стварно сакам некако или да го повратам или да го заборавам
Недела и пол е мал временски период за да се заборави сакана личност.
Ако ти раскинал ради глупа причина или бара рачки за да се скара или згрешил па ќе бара втора шанса. Е сега што да правиш? Продолжи со излегување, забавување, помалку плачење и со тек на време ќе заборавиш :) кај сите функционира
Според кажаното изгледа како да сакаш да ти извлекуваме информации...ако сакаш подобар совет искажи се подобро.:smir:

Според кажаното изгледа како да сакаш да ти извлекуваме информации...ако сакаш подобар совет искажи се подобро.:smir:
што е потребно ке кажам само ве молам дајте некои добри совети зашто вака не се издржува:nesum:

што е потребно ке кажам само ве молам дајте некои добри совети зашто вака не се издржува:nesum:
Па веќе го кажав најлогичното и набезболното сега останува на тебе да трпиш. Ако издржиш менувај го никот да не си бебушка :pos:

раскинавме пред недела дена и сеуште неможам да го преболам...искачам се дружам се правам за да не мислам на него али ете постојано ми е во мислите и неможам да го заборавам...што да правам?Има спас за мене?:nesum:

Pocni da pletesh i da gotvish ... vtora opcija se gobleni ... garant ke zaborais

мартина ова е нешто нормално....ти можеш да го преболиш ама не сакаш! Нормалное тоа и мене ми било така и на сите други...ќе ти помине ај не се бедирај за него

Не,не правиш СЕ.
Да правеше СЕ,до сега ќе го заборавеше.Побогу,ако ти раскинал поради нешто банално,за клошар ли ќе паѓаш во депресии молим те?
Да правеше СЕ,немаше да пишуваш во оваа тема сега,туку ќе ти беше супер и немаше ни 5 пари да даваш за "тој".
Совет:
Не прави СЕ за да го заборавиш,тоа не е потребно,зашто можеш и со помалку од СЕ да го заборавиш.:smir:
Излези,забавувај се и кога ќе си речеш "Готово е со бедирање"-мисли го тоа озбилно,а не пак да се враќаш на него после.
:helou:

Ехх..Ќе ти помине не се секирај само како што ти кажаа сите искачај поише, журкај се, биди со друштво, избегавај да мислиш на него ...знам дека е тешко али ќе се навикнеш и ќе ти помине сигурно.Времето лечи се ти текнува:smir:. Само немој да седиш дома и да се бедираш, не вреди а и така ќе ти биде уште потешко.
А бај д веј колку време идевте??? И која е таа банална причина, мислам ако сакаш да ни ја кажеш??
Ако е нешто што ти си згрешила, незнам пробај некако да ја поправиш работата и да се смирите нормално ако сакаш и ако мислиш дека вреди, само немој да го молиш и да се понижуваш!

А бај д веј колку време идевте??? И која е таа банална причина, мислам ако сакаш да ни ја кажеш??
идевме оклу два месеца и нешто(доволно време за да ја започнам првата фаза на заљубување)а причината....ехх не сум јас крива...едноставно вика дека сме немале каде да искачаме и дека сум била пречуствителна:toe:..многу глупо се чуствувам...сакам да го вратам зашто знам дека на некој начин вреди да го вратам...ама неможам да се понижувам до толку никогаш не би го направила тоа...а толку многу сакам да е покрај мене:nesum:

идевме оклу два месеца и нешто(доволно време за да ја започнам првата фаза на заљубување)а причината....ехх не сум јас крива...едноставно вика дека сме немале каде да искачаме и дека сум била пречуствителна:toe:..многу глупо се чуствувам...сакам да го вратам зашто знам дека на некој начин вреди да го вратам...ама неможам да се понижувам до толку никогаш не би го направила тоа...а толку многу сакам да е покрај мене:nesum:
mislam deka so ova ti kazuva deka ne te saka veke:nesum: ama ne se sekiraj.na 16 god. maskite doagaat i proagaat kako voda:iopliopp
izlezi i zurkaj se,ke go zaboravis taka polesno
p.s. ostavi se na vremeto,toj e najdobar lek:bilokojzbor: :bilokojzbor:

Време и трпение.....иначе ти си во нај суицидната фаза после раскинувањето.....и за машки и за женски тие се најкритични недели......луѓето у тие периоди на криза и вени сечат а и она најлошото што го споменав горе.....

чекај подобра шанса или едноставно опушти се и остави го времето нека издува се!:smir:

Ова и не е баш некоја причина за раскинување, барем според мене. Ако сакал да ти раскине можел барем малце подобра причина да смисли, ова дури помалце изгледа смешно што ти го кажал. Искрено мислам дека не ти треба ваков...
Лајф гоус он:smir:Има уште многу риби во морето!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom