T
templar55
Гостин
Тоа е, кога ке снемаат аргументи поставуваат срање гифови, гомна од луѓе. Туку ке ми каже ли некој сега Македонија од кого е окупирана? Ке се појави ли таков јунак да ме просветли?
Тоа е, кога ке снемаат аргументи поставуваат срање гифови, гомна од луѓе. Туку ке ми каже ли некој сега Македонија од кого е окупирана? Ке се појави ли таков јунак да ме просветли?
Дали е неопходно да има странска војска по улиците за да имаме окупацијаТоа е, кога ке снемаат аргументи поставуваат срање гифови, гомна од луѓе. Туку ке ми каже ли некој сега Македонија од кого е окупирана? Ке се појави ли таков јунак да ме просветли?
Да...си има дефиниции за окупација.Дали е неопходно да има странска војска по улиците за да имаме окупација
Од Груевски и од Вмро е окупирана. 10 години е окупирана, тие што се блиски до власта и оние малоумните кои би убиле и родена мајка ако им каже Груевски, ги имаат сите привилегии, ние другите не баш. Прва работа што те прашуваат пред да се вработиш е дали имаш книшка, ако немаш ќе си седиш дома, а ако си веќе вработен тогаш не смееш да кажеш ништо протов власта, јас лично го имам осетено тоа и многу други. До утре можам да ти набројувам. Пари за лекување нема, ама за крадење има, се договараат дали 10 или 15 милиони да земат. Медиумите им се во џеб, една Телма само што е неутрална и на неа и се закануваат со се и сешто, А1 да не кажувам знаеш. Ете од кого е окупирана. Мисли си ти дека само тие 3000 што протестираме сме против.Тоа е, кога ке снемаат аргументи поставуваат срање гифови, гомна од луѓе. Туку ке ми каже ли некој сега Македонија од кого е окупирана? Ке се појави ли таков јунак да ме просветли?
Тука те чекав гнидоОд Груевски и од Вмро е окупирана. 10 години е окупирана, тие што се блиски до власта и оние малоумните кои би убиле и родена мајка ако им каже Груевски, ги имаат сите привилегии, ние другите не баш. Прва работа што те прашуваат пред да се вработиш е дали имаш книшка, ако немаш ќе си седиш дома, а ако си веќе вработен тогаш не смееш да кажеш ништо протов власта, јас лично го имам осетено тоа и многу други. До утре можам да ти набројувам. Пари за лекување нема, ама за крадење има, се договараат дали 10 или 15 милиони да земат. Медиумите им се во џеб, една Телма само што е неутрална и на неа и се закануваат со се и сешто, А1 да не кажувам знаеш. Ете од кого е окупирана. Мисли си ти дека само тие 3000 што протестираме сме против.
A ти можеш ли да сватиш дека во Македонија живее и друг народ којшто мисли дека оваа ,,окупација" од Груевски е подобра опција од ,,окупација" од СДСМ? СДСМ имаа шанси да се докажат, но освен што се затвараа фирми друго ништо нема од нивното владеење со институциите.Од Груевски и од Вмро е окупирана. 10 години е окупирана, тие што се блиски до власта и оние малоумните кои би убиле и родена мајка ако им каже Груевски, ги имаат сите привилегии, ние другите не баш. Прва работа што те прашуваат пред да се вработиш е дали имаш книшка, ако немаш ќе си седиш дома, а ако си веќе вработен тогаш не смееш да кажеш ништо протов власта, јас лично го имам осетено тоа и многу други. До утре можам да ти набројувам. Пари за лекување нема, ама за крадење има, се договараат дали 10 или 15 милиони да земат. Медиумите им се во џеб, една Телма само што е неутрална и на неа и се закануваат со се и сешто, А1 да не кажувам знаеш. Ете од кого е окупирана. Мисли си ти дека само тие 3000 што протестираме сме против.
За потоа да се падне во економска кризиа и инфлација до безкрај. После економската криза да те потсетам следуваа војни во кој загинаа над 100 000 народ и се создадоа 6 држави. Ах го заборавив и Косово и може Р.Српска да се вброи. Добра споредба направи.Пари се трошат као во најдобрите времиња во СФРЈ...........................
Со ова ДОКАЗ аперкејсов хистерично потсеќаш на фан на Цеца мајке ми..Па, прилично сум образован, ама човек треба да има плус и интелект. Ако на пријател му речеш „Кај си бе да те е...м“, тоа не значи дека навистина си го сторил или ќе го сториш тоа. Треба материјален доказ за тоа. Ако имаш капацитет да го разбереш тоа, ОК... Едно е сомнеж (јас имам сомнежи за сите), а друго е ДОКАЗ. Валиден, преку валидни постапки и институции.[DOUBLEPOST=1465546461][/DOUBLEPOST]
Постојат и лоши, и добри. На пример, оваа гарнитура колку што работела, сите други заедно не сработиле. Но, тоа е друга тема.[DOUBLEPOST=1465546973][/DOUBLEPOST]
Види, ти истресе со устата еден куп гомна овде, па јас заклучувам дека од устата сереш. Но, тоа најверојатно не е вистина. Односно, ако се направи проверка од „релевантни фактори“ ќе се утврди дали навистина од устата гомна сереш, каков што јас имам впечаток.. Но, можеби не сум во право.
Легитимно? Легитимно ќе биде кога нема да гласаат умрени луѓе, кога нема во еден стан да живеат 150 луѓе и кога нема да се праќаат закани кон сите вработени дека ако не отидат да гласаат ќе бидат избркани. Ете тогаш ќе е легитимна власта. Кај со наместени избори дошол на власт, па уште и се уби од крадење. Не можам да замислам што ќе биде ако не се казнат сега, најверојатно само пензионерите ќе останат тука. Јас иначе не сум Сдс, го поддржувам секој протест против било која власт што краде и прави лошо на народот. Тоа што Грујо владее 10 години не ме прави мене Сдс.Тука те чекав гнидо
Правиш ли разлика од окупација и легитимно избрана власт. Оваа власт беше легитимно избрана од мнозинство у оваа држава, а ако не ви чини нешто ајде на избори да го истераме владетелот.
Груевски не дошол на власт со нож, па со нож да го истераме. Човекот дојде со избори, па така треба и да биде избркан од власта. АМА што да правиш кога сте вие пички и знаете дека рејтингот ви е ужас.
Погоре една будала го споредува Груевски со османлиски владатели. Па другар, да не ти дошол дома женати да ја плеска пред твои очи? Да не ти го грабнал детето со сила да го прави вмровче. Е такви споредби правите вие болесниците.
Тоа што секој им е во џеб, јеби га...така се менаџира една држава. И Бране порано го проба истото ама не бил успешен.
Единствено решение се избори. Мнозинството кажува кој си иде кој останува. Вие можете да смрдите на асфалт и наредните 10 години ама така не се решаваат проблеми.
Ако не смените нешто и наредната година ке си биде исто.
Белодробни заболувања ке ве фатат од удишување на тие хемикалии од боите и пак нема да смените ништо.
Груевски е 7 пати аболициран, тука нема потреба од разговор. Снимките си кажав како мислам дека се добиени и сум во право 99%. Ниту Заев може да преслушкувал ниту па знае како, тие снимки се добиени од некој на кого му текнало дека е доста. 10 години ја гледаме истата опција, и сакаш да кажеш дека сеуште после толку крадење си убеден дека се подобар избор? Јас еве не можам да сфатам како некои го мислат тоа, јас не го мислам тоа, од оваа власт е подобро и стадо со коњи. Коњи да се кандидираат против Вмро, за коњите ќе гласам. Напнавте со СЈО, не мислам да се повторувам.A ти можеш ли да сватиш дека во Македонија живее и друг народ којшто мисли дека оваа ,,окупација" од Груевски е подобра опција од ,,окупација" од СДСМ? СДСМ имаа шанси да се докажат, но освен што се затвараа фирми друго ништо нема од нивното владеење со институциите.
Сега ги имаш СЈО коишто гонат само една партија врз докази добавени од лица (з.з. не ги достави сам материјалите) од опонентна партија. Овие лица не ги прашува никој од каде им се материјалите, како се снимени, дали се монтирани, дали се целосни, дали е тоа се што е снимено, дали и како некои разговори се поврзани итн итн. Плус има видео доказ како З.Заев пред да ги покаже снимките се заканува со нив за да седне на фотелјата. (ако Груевски се повлечеше тогаш, Заев (или др од СДСМ) ќе станеше премиер и немаше да му е гајле кој снимал како снимал). Специјално јавно обвинителство, специјализирано за гонење на власта?
Ми велиш кај да прашаш за работа ти бараат книшка, а друга опција го имаш Заев кој на митинг вели дека ќе истерува од работа, признава дека не биле успешни патриоти (неговата секта), менува мислење и став како што дува ветерот, а башка е и аболициран.
А за медиумите не збори бидејќи тие секогаш се на страна на оние коишто се на власт (даваат повеќе пари).
Ова е од најбољи аголОва е од бољи агол
Народ се крева на бунт и протест без разлика дали тој шо го угнетува има Македонски или странски пасошОд кого е Македонија окупирана сега?