Помош: Кратки програмки

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Фала многу така е!
Може ли да ми кажеш што треба да додадам за да се исклучи програмата кога ќе внесам -1
int main(){
int broj;
scanf("%d",&broj);
if(broj==-1)
return 0;
else
{ code...
}
return 0;
}
Toa li ti treba?

Во темата за c++ доби решение со циклус, тука ти покажаа како програмата да се исклучи кога ке се внеси -1 како број.
Спој ги решенијата во едно, лесно е, you can do it, кајгана верува во тебе ;)

Ми треба помош со 4 програми. 2 треба да се искуцаат во .net/ asp.net --- предметов ми се вика софтверски развој а другите 2 програми треба да бидат веб сервис т.е. на тој предмет учам basic Web Services platform is XML + HTTP.
Спремен сум да платам за четириве програми, ако некој е заинтересиран ќе му пуштам линк од дропбокс за повеќе инфо.

Ми помош со 4 програми. 2 треба да се искуцаат во .net/ asp.net --- предметов ми се вика софтверски развој а другите 2 програми треба да бидат веб сервис т.е. на тој предмет учам basic Web Services platform is XML + HTTP.
Спремен сум да платам за четириве програми, ако некој е заинтересиран ќе му пуштам линк од дропбокс за повеќе инфо.
Пиши ми во ПП, ќе гледаме да го средеме[DOUBLEPOST=1465484590][/DOUBLEPOST]
Ми помош со 4 програми. 2 треба да се искуцаат во .net/ asp.net --- предметов ми се вика софтверски развој а другите 2 програми треба да бидат веб сервис т.е. на тој предмет учам basic Web Services platform is XML + HTTP.
Пиши ми во ПП, ќе гледаме да го средеме

Ако може еден алгоритам за работа на кафемат..фала однапред[DOUBLEPOST=1465543861][/DOUBLEPOST]Ако може еден алгоритам за работа на кафемат..фала однапред

ако пари - дај кафе
Ако пари поголемо од цена кафе =тру и тип_кафе е еднакво на вариабла а тогаш кафе = ок, пари = пари - цена_кафе или печсти грешка.

Sent from my ZTE Kis II Max using Tapatalk

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom