Машина за пеглање, диплење алишта, става парфем

• Креатор на темата Креатор на темата katinakatalina
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
Конечно жени ќе имаме и ваква прекрасна машина..за кратко време ќе испегла, ке ни ги здипли алиштата и ке стави парфем....хахахаха..супер машинче.
Конечно се најде некој паметен...само ќе причекаме уште една година, првите нарачки компанијата FoldiMate Family ке ги прима догодина:)

Зошто "жени, ќе имаме". Ова е навреда, деградација, омаловажување на мажите :)
Хахахахаа..во право си, заборавив дека има и мажи душички што работат женски домашни работи;)

Ми фалеше машина за садови, пред некое време ми ја исполнија желбата. А пошто ме критикуваа дека стално ми се лепат алиштата и "светнуваат" (не сум менувал температура на пеглање, пих, како да е којзнае што) после пеглање и не ми беше дозволено да пеглам, со машинчево ќе им покажам каков газда во куќа сум си јас.

На 5тата тема добиваш 2 гратис да си ги отвориш кај сакаш, те гледам имаш познавање од повеќе области ко за релативно нов член/ка. Освен ако...

katalina.png

На 5тата тема добиваш 2 гратис да си ги отвориш кај сакаш, те гледам имаш познавање од повеќе области ко за релативно нов член/ка. Освен ако...

А според тебе во кој форуми треба да бидат темите?

Епа е цура, можам да ти кажам со сигурност. А зошто ве интересира кој се крие позади профилот на некој форумџија, не знам, не ми е јасно. :)

Епа е цура, можам да ти кажам со сигурност. А зошто ве интересира кој се крие позади профилот на некој форумџија, не знам, не ми е јасно. :)
Женска дан ти е шо ја штитиш олку???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom