Живеење заедно без брак

• Креатор на темата Креатор на темата WondeR`
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто да ја купиш кравата, кога можеш да го молзиш и пиеш млекото секој ден за без пари ;)
е тоа е живеење заедно без брак.:cool:

Зашто да ја купиш кравата, кога можеш да го молзиш и пиеш млекото секој ден за без пари ;)
е тоа е живеење заедно без брак.:cool:

Оваква испрдотина само на македонски форум можеш да прочиташ. :icon_lol:

Не туку ми спојувај дупли мислења, иди омажи се може ќе даваат субвенции за брак сега од владата :P
Одкај знаеш ти дали сум мажена или не сум, ти оди вработи се, не туку се клошари по форуми, или оди пријави се у социјалното, не туку копај по контејнери.

Одкај знаеш ти дали сум мажена или не сум, ти оди вработи се, не туку се клошари по форуми, или оди пријави се у социјалното, не туку копај по контејнери.
Se naluti. Mnogu lichno go sfakjash forumot, rabotam jas, a tele imash li? [emoji14]

Sent from my C2000 using Tapatalk

Оваа мудрава мисла од Пустец да не пристига?

Se naluti. Mnogu lichno go sfakjash forumot, rabotam jas, a tele imash li? [emoji14]

Sent from my C2000 using Tapatalk
Да ептен се налутив вече се искршив по дома :pos:, многу многу лично, белким работиш, за твое добро не за мое ;)

Хмм зошто би живеела со некој што не сака да е во брак со мене, зошто ?
Ако некој не сака да му бидам сопруга и да носи бурма на рака, не заслужува да живееш со него, да готвиш, периш, чистиш и оппп да те остави. За мене тоа би било многу голем срам и понижување.
Може заедно да живееме година дена пред свадба, ама онака колку да живеам со некој НЕМА ШАНСИ

Хмм зошто би живеела со некој што не сака да е во брак со мене, зошто ?
Ако некој не сака да му бидам сопруга и да носи бурма на рака, не заслужува да живееш со него, да готвиш, периш, чистиш и оппп да те остави. За мене тоа би било многу голем срам и понижување.
Може заедно да живееме година дена пред свадба, ама онака колку да живеам со некој НЕМА ШАНСИ

Иако бурмата и документите не се гаранција за ништо во право си за тоа колку човек би можело да се осеќа не прифатено доколку некој не сака брак, а сака да живее со него и слично...

Леле, голем к** ако не носи бурма. И со неа може да ги ебе комшиките.
Замисли се разведеш, шо ќе му речеш? Говедо, цел живот ти ги перам гаќите, те хранам, ти чистам и оп ме оставаш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom