Оваква испрдотина само на македонски форум можеш да прочиташ.Зашто да ја купиш кравата, кога можеш да го молзиш и пиеш млекото секој ден за без пари
е тоа е живеење заедно без брак.
Да ми ја јадеш испрдотинаваОваква испрдотина само на македонски форум можеш да прочиташ.
Најди си жена со дете, кравата со теле е увек поскапа! [DOUBLEPOST=1465467358]Зашто да ја купиш кравата, кога можеш да го молзиш и пиеш млекото секој ден за без пари
е тоа е живеење заедно без брак.
Крава си е краваНајди си жена со дете, кравата со теле е увек поскапа! [DOUBLEPOST=1465467358]
Не туку ми спојувај дупли мислења, иди омажи се може ќе даваат субвенции за брак сега од владатаКрава си е крава
Одкај знаеш ти дали сум мажена или не сум, ти оди вработи се, не туку се клошари по форуми, или оди пријави се у социјалното, не туку копај по контејнери.Не туку ми спојувај дупли мислења, иди омажи се може ќе даваат субвенции за брак сега од владата
Se naluti. Mnogu lichno go sfakjash forumot, rabotam jas, a tele imash li?Одкај знаеш ти дали сум мажена или не сум, ти оди вработи се, не туку се клошари по форуми, или оди пријави се у социјалното, не туку копај по контејнери.
Да ептен се налутив вече се искршив по дома , многу многу лично, белким работиш, за твое добро не за моеSe naluti. Mnogu lichno go sfakjash forumot, rabotam jas, a tele imash li?
Sent from my C2000 using Tapatalk
Na dve rabotni mesta srcka. No ne mi kaza za teleto?Да ептен се налутив вече се искршив по дома , многу многу лично, белким работиш, за твое добро не за мое
Иако бурмата и документите не се гаранција за ништо во право си за тоа колку човек би можело да се осеќа не прифатено доколку некој не сака брак, а сака да живее со него и слично...Хмм зошто би живеела со некој што не сака да е во брак со мене, зошто ?
Ако некој не сака да му бидам сопруга и да носи бурма на рака, не заслужува да живееш со него, да готвиш, периш, чистиш и оппп да те остави. За мене тоа би било многу голем срам и понижување.
Може заедно да живееме година дена пред свадба, ама онака колку да живеам со некој НЕМА ШАНСИ