Apple
It's good to be good
Кај да најдам куфери за големиов кабински багаж низ Скопјево и да не бидат ептен скапи ....
Дуки Дасо
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај да најдам куфери за големиов кабински багаж низ Скопјево и да не бидат ептен скапи ....
Прочитај погоре [emoji56] [emoji35]Кога купував карта одбрав веб чекирање и океј, сега отворив за да чекирам и ми пишува дека на овој аеродром не е можно пријавување преку интернет.Зборам конкретно за аеродромот во Келн.
Како да ја чекирам сега кога веќе одбрана ми е таа опција?![]()
Зависит од дестинацијата. И јас ко ќе имат можност секогаш се чекирам преку апликацијата ама за CGN или DTM то не е возможно.Преку мобилната апликација на Визз секогаш било можно онлине чекирање.Јас секогаш чекирам преку мобилната апликација и никогаш не сум имал проблем да не може[emoji6]
Еве чекирав три карти преку апликацијата, а за четвртата ми вика дека повеќе не е можно чекирање за тој лет.Прочитај погоре [emoji56] [emoji35]
Буквално се што наброја спаѓа во тие рестрикции и мора да биде со максимум 100мл. А зборно место на автобусите на визз ти е одма спроти главен влез на ХолидејИн, помеѓу автобуската на јсп и уличката што ја спомна.Паста за заби, стик (гел), за под мишки, гел за коса, гел за тело као течност ги вбројуваат? Парфеми сигурно да.. се треба да е испод 100мл?
Првпат летам коа треба да имам во багаж со мене, се во чекиран ставав порано
бтњ кај им е собирно место на автобусите на wizz кај Holiday-inn? карши одма на автобуската постројка или десно по уличката( кај другите автобуси)
Хфала
Буквално се што наброја спаѓа во тие рестрикции и мора да биде со максимум 100мл. А зборно место на автобусите на визз ти е одма спроти главен влез на ХолидејИн, помеѓу автобуската на јсп и уличката што ја спомна.
Застани спроти влезот и неможеш да промашиш
Дечки, совет каде би можел да побарам нешто поефтин лет за периодот 10-13 јули од Јужна Германија(Нирнберг, Штутгарт, Мемингем, па и нешто подалеку не е проблем) до Скопје?
Летнаа цениве на Виз Ер, најефтиното што го најдов беше Нирнберг, 90 евра...Ги проверив и EasyJet, RyanAir, германската нискобуџетна, не ми текнува како се викаше, видов и летови до Солун и Софија евентуално, ама ништо.
@Tranquilis Препорака некоја?![]()