Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
ГДОМ на сите собири заедно не собраа луѓе колку што Шарената Револуција собира во еден ден.

И тоа со тегнење за уши, закани, уцени, сендивичи и по некој сладолед од тие чоколадните. :pos:
Неколкумина сте овде. Исти, како Црпнатиот да го читам. :pos:

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Некој ме прашуваше за ГДОМ. Абе имате снимки, слободно гледајте, проверете колку дена протестираа во кој градови и колку собраа тие а колку шарените. ГДОМ со сендвичите а овие другите на дрога се, ни јадат ни пијат плус дневница од милчин и компанија. абе убајни. Сејте мирни да не ви го викнам Пандов да ве земи сите на клоци :D[DOUBLEPOST=1465087142][/DOUBLEPOST]
Толку од протестите. Кога ќе стигнат нашите од дијаспората, шарените ќе се изгубат
Тука сум, не се кријам ко тебе :icon_lol:.

Не е прашањето околу бројката, нормално е (барем кај нас) собир на властодршците да собере повеќе народ од опозициски протест. Прашањето е што се постигна со собирите и на едните и на другите. Поништување на аболицијата, иако делумно, се доби. Студентските протести(морам да ги спомнам) успешно ја запреа иницијативата за екстерно.

Кај се бетонираните избори на 5ти јуни? Не се чувствуваат разочарани ГДОМци?

Ако тебе Пандов ти е пример за човек чии беседи и говори треба да ги слушаш и да им се восхитуваш, свака ти част. Слободно викни го, со него и ненаспан би се справил.

D

Darko_ufo

Гостин
Неколкумина сте овде. Исти, како Црпнатиот да го читам. :pos:
Нема што да го читаш Црпнатиот, сакал нејќел он си ја тера агендата се што кажа се исполни, а гледам најавува и затвори за ДПМНЕ... До сега нема згрешено и доста бетони искрши, јак играч излезе Црпнатиот со Педерушевски што би рекол Васко Ефтов.

Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
Тука сум, не се кријам ко тебе :icon_lol:.

Не е прашањето околу бројката, нормално е (барем кај нас) собир на властодршците да собере повеќе народ од опозициски протест. Прашањето е што се постигна со собирите и на едните и на другите. Поништување на аболицијата, иако делумно, се доби. Студентските протести(морам да ги спомнам) успешно ја запреа иницијативата за екстерно.

Кај се бетонираните избори на 5ти јуни? Не се чувствуваат разочарани ГДОМци?

Ако тебе Пандов ти е пример за човек чии беседи и говори треба да ги слушаш и да им се восхитуваш, свака ти част. Слободно викни го, со него и ненаспан би се справил.
Сам си се фати на јадичето. Бараш одговор на некое прашање за ГДОМ, Пандов и јас на сите посеbно треба да ви одговарам. 10 шарени цитат :D Да не згрешам нешто да треснам оти во последниве месеци 5 пати сум баниран за ништо. Од шарените
АА, види сега кој ги зафркна прашање
Шарение СДС или СДС Шарените
онака дека ми ги спомна неутралните Пленуми на студентите :pos: и протестите, окупациите. Врв е кога изгубените аналитичари ко фрчко и компанија кога ќе ги величаат тие, . Пак СДС ги зафркна. Пленуми во градинка, се сеќаваш? :jeeee:

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Сам си се фати на јадичето. Бараш одговор на некое прашање за ГДОМ, Пандов и јас на сите посеbно треба да ви одговарам. 10 шарени цитат :D Да не згрешам нешто да треснам оти во последниве месеци 5 пати сум баниран за ништо. Од шарените
онака дека ми ги спомна неутралните Пленуми на студентите :pos: и протестите, окупациите. Врв е кога изгубените аналитичари ко фрчко и компанија кога ќе ги величаат тие, . Пак СДС ги зафркна. Пленуми во градинка, се сеќаваш? :jeeee:
Mile Panika.jpg

Може превод?

D

Darko_ufo

Гостин
Ona koga sakas nesto da objasnis a nikoj ne te razbira :vrtioci:

Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
Нема што да го читаш Црпнатиот, сакал нејќел он си ја тера агендата се што кажа се исполни, а гледам најавува и затвори за ДПМНЕ... До сега нема згрешено и доста бетони искрши, јак играч излезе Црпнатиот со Педерушевски што би рекол Васко Ефтов.
Вистина, кој го црпна алал да му е. Сите на купче ги собра. Да ги бараа кој се како се ќе им требаше уште 5 години најмалку. Сега сите ги имаат со име и презиме. :bravobe:[DOUBLEPOST=1465090637][/DOUBLEPOST]
Ona koga sakas nesto da objasnis a nikoj ne te razbira :vrtioci:
фалат запирки. оти? Некој ми ги изменува мислењата! Шарени да .... :kuracc:[DOUBLEPOST=1465092006][/DOUBLEPOST]Круши зелени :D Не сакал математика, сакал физичко, музичко и ликовно а ќе оди на Економски факултет :D и обратно. ПРОТЕСТИ Окупации , герила акции. Ете така ве скршија пак истите СДС, и уште не ви иди памето. А немате ни Г од граѓанска иницијатива, сектор, здружение. Колку сте сега 79 или 2000. Ќе ја уриваме владата. Сите so ista misla под ист чадор, каде бе alo

Последно уредено:
Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Вистина, кој го црпна алал да му е. Сите на купче ги собра. Да ги бараа кој се како се ќе им требаше уште 5 години најмалку. Сега сите ги имаат со име и презиме. :bravobe:[DOUBLEPOST=1465090637][/DOUBLEPOST]
фалат запирки. оти? Некој ми ги изменува мислењата! Шарени да .... :kuracc:[DOUBLEPOST=1465092006][/DOUBLEPOST]Круши зелени :D Не сакал математика, сакал физичко, музичко и ликовно а ќе оди на Економски факултет :D и обратно. ПРОТЕСТИ Окупации , герила акции. Ете така ве скршија пак истите СДС, и уште не ви иди памето. А немате ни Г од граѓанска иницијатива, сектор, здружение. Колку сте сега 79 или 2000. Ќе ја уриваме владата. Сите so ista misla под ист чадор, каде бе alo
Човече, што ти е на тебе бе? Знаеш ли да комуницираш нормално со поврзани реченици кои имаат смисла? Сите постови ти се видеа и бесмислен коментар (или само цитирање) на истите и толку. Ништо друго.

Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
Не се прашуваат што мислат останатите граѓани за ова што го прават шарените. Што со нивното трпение. Или тие само сендвичи јадат, испрани им се мозоците оти не мислат како Црпнатиот
Шарена Револуција: Нашето трпение помина, од понеделник радикализација
Граѓаните обединети под антивладиното движење Протестирам и Шарената револуција од понеделник најавуваа бескомпромисен...

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Гласавте ли бе, неандерталци? Денеска ви беше денот...
Да да, нели гледаш, дпмне е власт у државава, што сакаш повеќе ?
ве ставија во шише овие со сендвичите, не ви чинат боите изгледа на вас :place:

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
@глагол . Толку многу си искомплексиран од студенскиот пленум? Комплекс имаш дека со денешнава младина не можи да се манипулира како што вие посакувате? со лаги и сокривање на вистината.
И сам си свесен дека повеќе ништо не ви оди во позитивна насока, и сам си свесен колку е часот. Само си многу напорен, мора до последен ден да си ги одработуваш своите партиски задачи.

Беше на гласање?[DOUBLEPOST=1465117785][/DOUBLEPOST]
Да да, нели гледаш, дпмне е власт у државава, што сакаш повеќе ?
ве ставија во шише овие со сендвичите, не ви чинат боите изгледа на вас :place:
Шо шише бе смугре? Нова влада ќе има, во кој месец заостана?

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
@глагол . Толку многу си искомплексиран од студенскиот пленум? Комплекс имаш дека со денешнава младина не можи да се манипулира како што вие посакувате? со лаги и сокривање на вистината.
И сам си свесен дека повеќе ништо не ви оди во позитивна насока, и сам си свесен колку е часот. Само си многу напорен, мора до последен ден да си ги одработуваш своите партиски задачи.

Беше на гласање?[DOUBLEPOST=1465117785][/DOUBLEPOST]
Шо шише бе смугре? Нова влада ќе има, во кој месец заостана?
влада ? сакате влада ?
тоа батка на избори ќе си добиете, преку улица може само нешто налик ова да добиете :pusigo:

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Мнозинството, народот, изборите..

Океј де. Прво 0 аболиции, судење за криминалот, па после креирање подлога за реални избори.

До тогаш ќе пукаат бетони, арматури..

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Единствена опозиција во светов на која главната цел на политичката борба и е да нема предвремени избори.Почнувам да верувам во муабетите дека уствари З.З работи за власта.Во спротивно целава ситуација е тотало апсурдна,дури и Monty Python не можат да смислат потрагикомичнио сценарио!:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom