Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еее баш таков, па уште светли очи...![]()
![]()
сакаме
се рачуна...ако е брада не мора да е попска брада... може да е мала обична брада од обичен згоден чоекова не знам колку се рачуна за брада
![]()
сакаме
---------Еее баш таков, па уште светли очи...![]()
---------
Дали ќе го имате истото мислење-размислување и дали воопшто ќе му ја забележите брадата и светлите очи ако овој господин го видите некаде во природа-во живо,каде сте на излет,како тој го тера своето добиче товарено со дрва, да не ги спомнувам и обувките на нозете.
---------
тој е пример број 1, и прашање до сите ЖЕНСКИ да одговорат,
спротивно на ова ќе следува и пример број 2 со истиот господин во друга ситуација и друго превозно срество и место.
jesus navas - уште читав негде скромен бил, возел обична кола а заработувал 100 000 фунти неделно.... му го имам пикот![]()
---------
Дали ќе го имате истото мислење-размислување и дали воопшто ќе му ја забележите брадата и светлите очи ако овој господин го видите некаде во природа-во живо,каде сте на излет,како тој го тера своето добиче товарено со дрва, да не ги спомнувам и обувките на нозете.
---------
спротивно на ова ќе следува и пример број 2 со истиот господин во друга ситуација и друго превозно срество и место.
Мене воопшто не ми се допаѓа типчево...Сакам мажи тазе избричени, да не ме гребат по фаца.---------
---------
jesus navas - уште читав негде скромен бил, возел обична кола а заработувал 100 000 фунти неделно.... му го имам пикот![]()
Значи музикален еИ има ромско потекло![]()
Значи музикален еИ има ромско потекло![]()
Можам да седам и да медитирам гледајќи го во очите.Што бе дека е ром, барем ќе знам дека дома ништо нема да ми фали![]()
Значи музикален е![]()
Неее во шуткаНе само што нема да ти фали туку ќе имаш и повеќе дупли работи (ќе украде)
Веројатно, инаку не ми беше поентата да навредам со тоа Ром туку да ти кажам дека веројатно некаде во Шутка може да најдеш некој што личи на него![]()
Немам некоја антипатија кон машки, некому му одговара брада некој е поубав без брадаМене воопшто не ми се допаѓа типчево...Сакам мажи тазе избричени, да не ме гребат по фаца.
Не само што нема да ти фали туку ќе имаш и повеќе дупли работи (ќе украде)
Веројатно, инаку не ми беше поентата да навредам со тоа Ром туку да ти кажам дека веројатно некаде во Шутка може да најдеш некој што личи на него![]()