Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Половично е укината аболицијата или 22 од вкупно 55 аболирани лица, потребно е целосно да се укини, криминалците да одат зад решетки и правдата ќе биди задоволена.
Главните сведоци ги заштитија за да не пропеат. Но не за долго. Кога ќе се укине во целост аболицијата, кога ќе му начукат години за взатвор на тие црвчина што ги извршувале матните зделки на пастирот, ке видиш како сами ке пеат.

l33tz

Macedonian Security Crew
Член од
9 септември 2007
Мислења
84
Поени од реакции
34
Главните сведоци ги заштитија за да не пропеат. Но не за долго. Кога ќе се укине во целост аболицијата, кога ќе му начукат години за взатвор на тие црвчина што ги извршувале матните зделки на пастирот, ке видиш како сами ке пеат.
Што и да се укине, кој и да оди во затвор СМРДСМ нема да дојде на власт, прочитана книга, пардон корица се.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Koј те информираше дека Аболицијата е ''укината''?

И никој не бараше ''укинување'' на изборите туку конечно прочистување на избирачкиот список и услови за фер и демократски избори.
Половично е укината аболицијата или 22 од вкупно 55 аболирани лица, потребно е целосно да се укини, криминалците да одат зад решетки и правдата ќе биди задоволена.
Значи уште сигурно година дена ќе се протестира...чисто да знам да прескокнувам политика.

W

wicked_1

Гостин
Ако не ви одговара коментарот одма велите бот, незнам што. Тоа е вашата шарена демократија, секој што не мисли како вас треба да се обеси :bravobe:
Не е дека не се сложувам со тебе, него сметам дека генерираш мислења, коментари и статии на психопати а ти немаш никаков свој коментар по нив. Тоа те праи преносител - бот.

Пример, кај мислењата на @Ireal козарот со малку напор може да се препознае дека се компонирани од свесна единка.
Кај тебе не.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Што и да се укине, кој и да оди во затвор СМРДСМ нема да дојде на власт, прочитана книга, пардон корица се.
1) Прво и основно е криминалците да одговараат.
2) Организирање на фер и демократски избори.
3) Народот ќе одлучи на избори.

Сега за сега фокусирајсе на првото.

l33tz

Macedonian Security Crew
Член од
9 септември 2007
Мислења
84
Поени од реакции
34
1) Прво и основно е криминалците да одговараат.
2) Организирање на фер и демократски избори.
3) Народот ќе одлучи на избори.

Сега за сега фокусирајсе на првото.
Сум да одговараат и јас, само сум за темелно чистење не од денес за утре лигавење. Листата би почнала со Бранко, Љубчо, Али...
А и смешковциве овде што тресат зелени илјадници граѓани имало на улиците, тоа на ЛСД ако си може се илјадници. Стотици се инаку(читај од 500 до 1500 зависи какво е времето)

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Сум да одговараат и јас, само сум за темелно чистење не од денес за утре лигавење. Листата би почнала со Бранко, Љубчо, Али...
А и смешковциве овде што тресат зелени илјадници граѓани имало на улиците, тоа на ЛСД ако си може се илјадници. Стотици се инаку(читај од 500 до 1500 зависи какво е времето)
Можи се сложувам со тебе за првиот дел. Најголемата вина за тоа што досега не сносиле одговорност е токму неспособноста на оваа влада на чело со пастирот. 10 години се на власт, досега требаше да го разоткријат цел криминал и да ги затворат сите поранешни криминалци. Груевски само продолжи од кај што застана Бранко. Ништо повеќе.

За вториот дел.Нека организира Гдом(читај Дпмне) 10 дена масовни протести со ред, јас на овие избори гласам за Дпмне. Нормално е масовноста да намали, 2 месеци се протестира скоро секој ден.протести има во сите градови на Македонија.

Последно уредено:
Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Ги ислушав и двете снимки, нема ништо страшно, туку кој е тој толку моќен кој снима во кабинетот на премиерот? На крајот на вториот дел, таа си оди, излегува низ врата, чудово уште снима.

И уште една коинциденција, Чаушот излезе и се појави снимката?

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100

Sega kasno e, Drug te ima znam, Pak da bidam ljubov tvoja veke nemozam. Kade i da si veke ne sakam da znam, Pijam, lutam sam i ne te spomnuvam.

Оваа е за ЗЗ. власта му избега и нема да се врати

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
Ги ислушав и двете снимки, нема ништо страшно, туку кој е тој толку моќен кој снима во кабинетот на премиерот? На крајот на вториот дел, таа си оди, излегува низ врата, чудово уште снима.

И уште една коинциденција, Чаушот излезе и се појави снимката?
Или просторијата му била озвучена (малку веројатно но не и невозможно) или некој од неговата верна придружба што бил присутен во просторијата тајно снимал

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Или мобилниот на изгасено снимал.

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Тешко, се слушаат шумови блиску до микрофонот кои не се од Груевски
На кое место? Јас мислам дека мобилниот бил.оставен на маса, па се покрива или се удира со предмети.

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
На кое место? Јас мислам дека мобилниот бил.оставен на маса, па се покрива или се удира со предмети.
Ако го изгасил телефонот значи се сомневал во прислушкување. А кога тел се гаси се трга на страна,пред тебе маса или во џеб не се остава. Што мислиш колку луѓе има во просторијата? Сигурно е само дека гатачката не снимала. Таа си оди а микрофончето продужава да снима

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Кој рече дека го изгасил?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom