- Член од
- 25 март 2014
- Мислења
- 717
- Поени од реакции
- 733
E ajde de, abe intelegencija na nivo, spored @BGJANA tie se najzasluznite hahhahaе па како може осудувани и со забранет влез да заслужуваат?
E ajde de, abe intelegencija na nivo, spored @BGJANA tie se najzasluznite hahhahaе па како може осудувани и со забранет влез да заслужуваат?
Ни код мене ништу.Мај 2015 бех во Софиа.Ти од кад си ?Cel den ve citam, im ali nekoj od 2015 sto mu se smenil statusot... Aman samo kaj mene li ne se menuva nisto![]()
Jas od April, 2015Ни код мене ништу.Мај 2015 бех во Софиа.Ти од кад си ?
се нема сменето се уште, не биди и ти сега толку нетрпеливаCel den ve citam, im ali nekoj od 2015 sto mu se smenil statusot... Aman samo kaj mene li ne se menuva nisto![]()
се нема сменето се уште, не биди и ти сега толку нетрпеливаCel den ve citam, im ali nekoj od 2015 sto mu se smenil statusot... Aman samo kaj mene li ne se menuva nisto![]()
Смена е можна по една неделаWalkman да предложам наслов за страницата на facebook...
ПОДКРЕПА ЗА Б'ЛГАРИТЕ ОТ МАКЕДОНИја ПОРАДИ НЕПРИЗНАВАНЕ НА Б'ЛГАРСКАТА ИМ НАРОДНОСТ ОТ СТРАНА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОС'ДИЕ НА Р.Б'ЛГАРИја.
Смена е можна по една неделаWalkman да предложам наслов за страницата на facebook...
ПОДКРЕПА ЗА Б'ЛГАРИТЕ ОТ МАКЕДОНИја ПОРАДИ НЕПРИЗНАВАНЕ НА Б'ЛГАРСКАТА ИМ НАРОДНОСТ ОТ СТРАНА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОС'ДИЕ НА Р.Б'ЛГАРИја.
Да си се описмениш.ZLATNA LINIJA
Aj moze odma so potpis ke izleze heheсе нема сменето се уште, не биди и ти сега толку нетрпелива))[DOUBLEPOST=1464704821][/DOUBLEPOST]
се нема сменето се уште, не биди и ти сега толку нетрпелива))
Spored ova ti trebaat drugi dokumenti od prv bratucet znaci ne gi prifakaat.Denes ova mi izleze. Inaku sum od 2013, i do sega bev na dopolnitelna. Vo Maj lani odnesov dokumenti od prv bratuced. Dali baraat i drugi dokumenti spored ova ?? ::: Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство.
i mene istoto mi se pojavi a i jas imam dostaveno dopolnitelni dokumenti ako doznaes nesto pisi[DOUBLEPOST=1464706043][/DOUBLEPOST]Denes ova mi izleze. Inaku sum od 2013, i do sega bev na dopolnitelna. Vo Maj lani odnesov dokumenti od prv bratuced. Dali baraat i drugi dokumenti spored ova ?? ::: Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство.
i mene istoto mi se pojavi a i jas imam dostaveno dopolnitelni dokumenti ako doznaes nesto pisiDenes ova mi izleze. Inaku sum od 2013, i do sega bev na dopolnitelna. Vo Maj lani odnesov dokumenti od prv bratuced. Dali baraat i drugi dokumenti spored ova ?? ::: Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство.
povtorna promena na statusotSpored ova ti trebaat drugi dokumenti od prv bratucet znaci ne gi prifakaat.
"Преписката е разгледана от С'вета по гражданството и извадена за доп'лнителна проверка. МП" Znaci ovoj status e ustvari stariot deka uste sme na dopolnitelna i ke pocekame uste malce.Seuste tapkame vo mesto.
brojce da znajme do kaj e rabotava?i mene istoto mi se pojavi a i jas imam dostaveno dopolnitelni dokumenti ako doznaes nesto pisi[DOUBLEPOST=1464706043][/DOUBLEPOST]
i mene istoto mi se pojavi a i jas imam dostaveno dopolnitelni dokumenti ako doznaes nesto pisi