Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јуни 2014
Мислења
721
Поени од реакции
694
Walkman да предложам наслов за страницата на facebook...
ПОДКРЕПА ЗА Б'ЛГАРИТЕ ОТ МАКЕДОНИја ПОРАДИ НЕПРИЗНАВАНЕ НА Б'ЛГАРСКАТА ИМ НАРОДНОСТ ОТ СТРАНА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОС'ДИЕ НА Р.Б'ЛГАРИја.

D

Drexel

Гостин
Kaj mene e ist status ko so e so meseci Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване. na intervju bev vo fevruari inace broj sum 91**/2015 so krstenica na dedo mi

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Cel den ve citam, im ali nekoj od 2015 sto mu se smenil statusot... Aman samo kaj mene li ne se menuva nisto :tapp:
се нема сменето се уште, не биди и ти сега толку нетрпелива :)))[DOUBLEPOST=1464704821][/DOUBLEPOST]
Cel den ve citam, im ali nekoj od 2015 sto mu se smenil statusot... Aman samo kaj mene li ne se menuva nisto :tapp:
се нема сменето се уште, не биди и ти сега толку нетрпелива :)))

A

andrea85

Гостин
ПОДКРЕПА ЗА Б'ЛГАРИТЕ ОТ МАКЕДОНИја ПОРАДИ НЕПРИЗНАВАНЕ НА Б'ЛГАРСКАТА ИМ НАРОДНОСТ ОТ СТРАНА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОС'ДИЕ НА Р.Б'ЛГАРИја.
Смена е можна по една недела :)[DOUBLEPOST=1464705067][/DOUBLEPOST]
Смена е можна по една недела :)

Член од
22 јуни 2015
Мислења
16
Поени од реакции
11
upload_2016-5-31_16-30-58.png [DOUBLEPOST=1464705179][/DOUBLEPOST]ova mi se pojavi deneska koga go proveruvav brojceto. dali e pozitivno ili ne nekoj da kaze

Член од
17 мај 2016
Мислења
54
Поени од реакции
57
се нема сменето се уште, не биди и ти сега толку нетрпелива :)))[DOUBLEPOST=1464704821][/DOUBLEPOST]
се нема сменето се уште, не биди и ти сега толку нетрпелива :)))
Aj moze odma so potpis ke izleze hehe

Член од
17 февруари 2016
Мислења
27
Поени од реакции
17
Denes ova mi izleze. Inaku sum od 2013, i do sega bev na dopolnitelna. Vo Maj lani odnesov dokumenti od prv bratuced. Dali baraat i drugi dokumenti spored ova ?? ::: Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство.

Член од
22 октомври 2014
Мислења
1.187
Поени од реакции
694
Denes ova mi izleze. Inaku sum od 2013, i do sega bev na dopolnitelna. Vo Maj lani odnesov dokumenti od prv bratuced. Dali baraat i drugi dokumenti spored ova ?? ::: Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство.
Spored ova ti trebaat drugi dokumenti od prv bratucet znaci ne gi prifakaat.
"Преписката е разгледана от С'вета по гражданството и извадена за доп'лнителна проверка. МП" Znaci ovoj status e ustvari stariot deka uste sme na dopolnitelna i ke pocekame uste malce.Seuste tapkame vo mesto.

Член од
22 јуни 2015
Мислења
16
Поени од реакции
11
i mene istoto mi se pojavi a i jas imam dostaveno dopolnitelni dokumenti ako doznaes nesto pisi[DOUBLEPOST=1464706043][/DOUBLEPOST]
i mene istoto mi se pojavi a i jas imam dostaveno dopolnitelni dokumenti ako doznaes nesto pisi

Член од
22 октомври 2014
Мислења
1.187
Поени од реакции
694
Spored ova ti trebaat drugi dokumenti od prv bratucet znaci ne gi prifakaat.
"Преписката е разгледана от С'вета по гражданството и извадена за доп'лнителна проверка. МП" Znaci ovoj status e ustvari stariot deka uste sme na dopolnitelna i ke pocekame uste malce.Seuste tapkame vo mesto.
povtorna promena na statusot
"Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство."
Ostanuva prasanjeto ova novo e ili menat statusi oti i na brojcinja so nemat dostaveno dokumenti im stoi ovoj status neli tie treba da bidat prekrateni posle godina i kusur na dopolnitelna.

Член од
1 јануари 2013
Мислења
198
Поени од реакции
143
i mene istoto mi se pojavi a i jas imam dostaveno dopolnitelni dokumenti ako doznaes nesto pisi[DOUBLEPOST=1464706043][/DOUBLEPOST]
i mene istoto mi se pojavi a i jas imam dostaveno dopolnitelni dokumenti ako doznaes nesto pisi
brojce da znajme do kaj e rabotava?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom