Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Карвахал човече, иден капитен е детето... :')

Ама колку зицери испромашија штека цигари испушив, бензема џоа за 14 место во лига се бориме лабаво во облак со шутевите...

Касемиро и Васкез златни деца на Реал во иднина :)
Честито нека им е титулата!
iHalaMadrid!

ТИТУЛААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НЕКА ПУШАТ ХЕЈТЕРИТЕ ТАКА КОМОТНО,ЛАГАНО,ДА ИМ КИСНИ...

Не е лесно да навиваш за екипата која ти го забоде со се јајца во 1/4 финале ии разочаран да си идеш на дома... :D :D :D

Зизу,па свака ти част бе мајсторе, од пропадната сезона,го направи она невозможното..нема што, стави го таму доживотен тренер сега, и бутај си..

иначе, овааа победа ќе смени многу работи, мислам на позитивна страна,оти ако губевме сега, веќе трансфер муабетите ќе беа почнати..

а озбилно, како е 12 на шпански? хахаха

Колку болно за Атлетико шо им враќаме баш у најбитното натпреварување..
Марсело за мене најдобар вечерва
и дали нашиве сите шутираа у десна страна , а овие од атлетико лево ?

Да сите беа така..

И го видовте ли мајмунот симеоне кога почна да скока ко млад орангутан кога дојде Рамос да шутира...
као демек ќе публиката да го збуни :P

12та би требало да е Duodecima

ај да си почнам јас со тие интересните сликички од панини :D :D
13315448_492144797576934_6694608713202009553_n.jpg

или на нашки, Зидан е единствениот у свет да ја освои ЛШ како играч(2002) , како тренер(2016) и како втор тренер (2014)..

*не знаел кај терал ,муабетот на некој тука по форумот :D

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b
Абе уште 100 пати ако сакаат нека не победат во лига, пак ќе останат најнапатениот клуб што може да постои.
Три години по ред ги мочаме во најбитнотно можно натпреварување и тоа два пати во финале, епа нека скапат!!
Лагано до 11та титула во ЛШ, не се ни сомневав дека нема да ја освојат.

Вчера Зизу што мислеше коа ги напраи измените до 75 ја нз :D Али мерак беше коа беа у круг сите коа им збореше да беше Бенитез он ќе слушаше а Рамос ќе збореше.

Најпотценетиот задњи везни во моментот.Со полусезонава си загарантира место во прв тим,нов договор и првотимец во Бразил

Крос никој не го спомна, човекот со Зидан е на највиско ниво, топката не можат за му ја земат, посебно ми се допаѓа шо почесто сам ја изнесува топката наместо да додава како кај претходните тренери што правеше. Али јбг полесно е кога го имаш Касемиро позади себе :cool:

да си сменам аватарот :kruna:

Ги гледав последните 4 финалиња деновиве и сите ги добивме на различен начин, некои незаслужено некои заслужено, но клучниот збор е дека на крајот ги добивме
Тој менталитет, малку (а понекогаш многу:icon_mrgr:) среќа во најголемата утакмица во клубскиот фудбал му дава на Реал Мадрид да биде тоа што е. Нешто најголемо во светот на фудбалот.

11/14 во финалињата :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom