Втора Лига 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Џони От
  • Време на започнување Време на започнување

Кои тим ќе биди сигурен прволигаш наредната сезона?

• Пелистер

Гласови: 27 31,4%
  • Победа

Гласови: 39 45,3%
  • Тетекс

Гласови: 14 16,3%
  • Љубанци

Гласови: 14 16,3%
  • Гостивар

Гласови: 6 7,0%
  • Скопје

Гласови: 6 7,0%
  • Еуромилк

Гласови: 2 2,3%
  • Македонија Ѓ.П

Гласови: 8 9,3%
  • Кожуф Миравци

Гласови: 4 4,7%
  • Вразерими

Гласови: 5 5,8%

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Мене судија уште пред 7 дена ми кажа дека Пелистер го местат за прва лига преку власта , иначе реално подобро Пелистер прва лига него Турново .
Па наредна сезона конечно да мрдне тифосценава :)
Иначе Чкембари колку има ?
hfbgdfvsx.png[DOUBLEPOST=1464189072][/DOUBLEPOST]Хахахахахахахаха Турново промашија пенал. :pos:

Најавуваа 10 автобуси, али изглеа на 9 ипол им се дупнала гумата.
Кој најавуваше 10 автобуси?Спорт?
Спорт пишеше и за некоја невидена еуфорија.А во Битола нема ни Е од еуфорија.
Никој не најавуваше толку автобуси,а и никој за денес не очекваше да има поќе од 4-5 автобуси.

Од сликива колку што гледам 200 души , а најавуваа 500 бидејки имало еуфорија , добро работен ден е јбг , исто како Комити што не ставија во четврток за титула и јадеа гомна бидејки сме биле 200

Два пенала, црвен за Турново, истиве промашуаа пенал...Све е јасно :) Тури му курот, у државава нема ни С од спорт.

Од сликива колку што гледам 200 души , а најавуваа 500 бидејки имало еуфорија , добро работен ден е јбг , исто како Комити што не ставија во четврток за титула и јадеа гомна бидејки сме биле 200
200 души на цел стадион нема, нз што гледаш ти.

Какви сељачана се Новаци и Љибанци, мајко мила хахаха
Овие што пцуеле уствари биле сељандрине од Љубанци, јас мислев од новаци се во прво полувреме...
Го запцуја Степановски, го зумираат со камера, се фатил за кур им вика куров да ми го јадете. Каков селски фудбал :pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1464191391][/DOUBLEPOST]3-1 Љубанци, браво :D
Цел натпревар го пцуеа судијата, од почеток до крај, ебате сељаците ебате :pos::pos::pos:
Му викаат на судијата, ни немаш муда бе, јајници имаш, во око да ти го издркам :pos::pos::pos:

Два пенала, црвен за Турново, истиве промашуаа пенал...Све е јасно :) Тури му курот, у државава нема ни С од спорт.
каков заклучок, па имаме фузиран шампион кој на домашен натпревар има просек од 50 гледачи , цела одлика на македонскиот фудбал доволно е да ја видиш на едно местo

каков заклучок, па имаме фузиран шампион кој на домашен натпревар има просек од 50 гледачи , цела одлика на македонскиот фудбал доволно е да ја видиш на едно мест
Па не зборим само за Пелистер, ова беше само уште една потврда.
Од “фузирањето“ на Вардар (што беше све, само не фузија), па казнуењето на играчите на Металург, мојот клуб кој е најголем местач у последниве неколку године (заедно со свите второлигаши моментално), па до ова денеска меѓу Пелистер и Турново.
Али тоа жабата крастава Илчо ќе кажуе дека он го носел фудбалот у вистински правец. Крв да сера свите од прв до последен, ми се згадило и од фудбал и од све.

Па не зборим само за Пелистер, ова беше само уште една потврда.
Од “фузирањето“ на Вардар (што беше све, само не фузија), па казнуењето на играчите на Металург, мојот клуб кој е најголем местач у последниве неколку године (заедно со свите второлигаши моментално), па до ова денеска меѓу Пелистер и Турново.
Али тоа жабата крастава Илчо ќе кажуе дека он го носел фудбалот у вистински правец. Крв да сера свите од прв до последен, ми се згадило и од фудбал и од све.
добро НЕ не убедувај дека немало фузија, историскиот Вардар му ја поклони историјата што ја имаше како во бивша ЈУ така и во самостојна Македонија на ФК Миравци , ни криви ни должни витрините им се полни со историја на ФК Миравци, али тоа е не за кого е речено ами за кого е печено

Турново со играч помалце го надигра Пелистер,факт е то.
Од друга страна,не бев многу концентриран на утакмицата ама ми се чини дека пеналите и црвениот си беа коректно досудени?
Ако излези видео од утакмицава нека постира некој.

Џабе плачи, ако не е местено од нивна страна ние да влезиме никој не му е крив шо се слаби. Јас сум бил во заблуда дека Турново е подобро, имаја и шанса пенал досуден, промашија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom