mozis i sofija. da si cekas red, posle tie sto si imat zakazano ako ima vreme da te pustat. obicno ima vreme... 50tina strani nazad eden clen imase objasneto se ubavo kako go zede i sto napravi ponatamu, i toj bese preku ambasadaDecki mi treba info okolu podignuvanje na ukazot, dali ako sum podnel preku ambasada vo Sk moram da go podignam od tamu ili mozam da go zemam od Sofija ?
Jas kako sto razbrav no ne me drzi do zbor, ako odis na nezakazano treba da go podignes ukazot pred 12 cas a posle 12 odat samo so zakazani termini, ako sum greska neka me ispravi nekojProblemot e zasto ne ziveam vo Mk, zatoa mi e bitna informacijava, dali sigurno e taka.Mene mi e da ne se vratam nazad vo Mk i da idam za Bg, pa da mi kazat deka treba da si cekam vo Ambasada.
Jas koga bev do 12 casot tie so imaa zakazeno gi pustija I site ostanati bez termin, a posle pauzata sto ja imat od 12 do 13 casot pustaaa so termin samo na zakazeno isto ako imas zakazeno za vo 11:30 a otides pred 9 I ako nema dr luge so termin ke te pustat a ako imas zakazeno posle 13 casot I da otides po rano kaj 9 casot I da nema nikoj ne te pustat ke ti react dojdi vo zakazaniot termin taka i rekoa na edno devojce ona bese porucek so termin jas sabajle mene me pustija porano I si zavrsiv rabota posto nemase veke so termin posle mene vlegoa site so se bez termin a taa iako bese so termin si cekase posle 13 casotJas kako sto razbrav no ne me drzi do zbor, ako odis na nezakazano treba da go podignes ukazot pred 12 cas a posle 12 odat samo so zakazani termini, ako sum greska neka me ispravi nekoj
Јас ко бев да зајавам адреса (имав подигнато од амбасадата указ) не пуштија 8 души незакажани од 9 до 9 и пол, после пуштаја наизменично закажани и незакажани.Jas kako sto razbrav no ne me drzi do zbor, ako odis na nezakazano treba da go podignes ukazot pred 12 cas a posle 12 odat samo so zakazani termini, ako sum greska neka me ispravi nekoj
Vo noviot sistem koga go proveruvas brojceto ako ti e izlezen ukazot se pojavuva ЗАПИСВАНЕ, sto znaci moze da si zakazes za vo Sofija, sekako pred da odis najdobro e da se javis vo ambasada vo slucaj da e stignatoDecki mi treba info okolu podignuvanje na ukazot, dali ako sum podnel preku ambasada vo Sk moram da go podignam od tamu ili mozam da go zemam od Sofija ?
i use kolku treba da cekas prijatele za finalnaНа интервју во август 2015, бројче 42хх уште стои Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Proverete na salter moze sistemska greska taka kaj moj rodnina pusuvase no koga otide bese izlezeno ukazot se iznenadi. Se e mozno.[DOUBLEPOST=1463746703][/DOUBLEPOST]2013 povtorno vratena na dopolnitelna.Too good to be true!!!!!!!
Proverete na salter moze sistemska greska taka kaj moj rodnina pusuvase no koga otide bese izlezeno ukazot se iznenadi. Se e mozno.2013 povtorno vratena na dopolnitelna.Too good to be true!!!!!!!
Kaj mene statuso se smeni pred nekade 3 nedeli od dopolnitelna vo finalen eksperten pregled i seuste ostana takaProverete na salter moze sistemska greska taka kaj moj rodnina pusuvase no koga otide bese izlezeno ukazot se iznenadi. Se e mozno.[DOUBLEPOST=1463746703][/DOUBLEPOST]
Proverete na salter moze sistemska greska taka kaj moj rodnina pusuvase no koga otide bese izlezeno ukazot se iznenadi. Se e mozno.
Cekajte ke bide pocnaa da rabotat no ima problem okolu sistemski greski.Kaj mene statuso se smeni pred nekade 3 nedeli od dopolnitelna vo finalen eksperten pregled i seuste ostana taka