Da znam megutoa ovoj ne vo funkcija ili nefunkcionirase koa vrtevOvoj broj e zapisan na MP web:
9237 474
Da znam megutoa ovoj ne vo funkcija ili nefunkcionirase koa vrtevOvoj broj e zapisan na MP web:
9237 474
Не го знам бројот, ама јавувањето е логичен чекор при ваква нејаснотија предизвикана од нив.
Redbox,ne e tocno!Na 6-ti Noemvri bev,heheeh Od postovite,komentarite se gleda deka nema pravilo.Krajot deloto go krasi,neli?Sekoj den u sekoj pogled napreduvame...И мене ми се променил статусот....претходно стоеше само 'Oбразувана преписка' сега има и дополнително 'Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване'.
Интерсесно нешто што приметив,доколку добро се сеќавам Han Asparuh беше на интервју во амбасада во Скопје на 05.11.2015 и преписката му е образувана на 22.01.2016 а јас бев на интервју во конзулат во Битола на 11.11.2016 и преписката ми е образувана на 19.02.2016.
Po ova treba da se vratat statusite od vcera ako dobro razbrav ?Se konsultirav s nekolku programeri i site do eden se so istiot stav - Pri update ili vnes na promeni vo sistem, se desava da ne se snimat promenite i vo toj slucaj se iscituva (pojavuva) stariot tekst. Rekoa deka e 100% zatoa sto ne se raboti za poedinecen slucaj tuku kaj site e ista situacija.
+35929237455 mene od ovoj broj mi se javija januar mesec za da odnesam izvod od pra dedomi probate na ovoj da se javete se nadevam ke vi krenat Pozdrav I so sreka na site mislam deka e sistemska greska ke gi vratat statusite predhodni ova sega deka vi pisuva po staro se slozuvam so Walkman toa e sistemska greskaSe konsultirav s nekolku programeri i site do eden se so istiot stav - Pri update ili vnes na promeni vo sistem, se desava da ne se snimat promenite i vo toj slucaj se iscituva (pojavuva) stariot tekst. Rekoa deka e 100% zatoa sto ne se raboti za poedinecen slucaj tuku kaj site e ista situacija.
Da, no prethodno treba povtorno da se azuriraat. Sega se na back up, socuvana sostojba od prethodno.Po ova treba da se vratat statusite od vcera ako dobro razbrav ?
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
Da, no prethodno treba povtorno da se azuriraat. Sega se na back up, socuvana sostojba od prethodno.Po ova treba da se vratat statusite od vcera ako dobro razbrav ?
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk