- Член од
- 1 јануари 2013
- Мислења
- 198
- Поени од реакции
- 143
Doprva ce se proveruva taja rabotaЕве и на колегата мој му се мена статусот од дополнителана во финален а не поднесе никаков дополнителен документ???
Sent from my MI 4LTE
Doprva ce se proveruva taja rabotaЕве и на колегата мој му се мена статусот од дополнителана во финален а не поднесе никаков дополнителен документ???
I kaj mene e promenet statusot denes, od dopolnitelna vo vi pretstoi finalen ekpertski pregled inace sum brojce od 2013. Da ne e kaj site od 2013 denes promenet statusot da ne znae nekoj sto se slucuva?
ja cistat 2013ta ne e vazno koj podnesol dokumenti. ako nemas dokument ke te prekrata ako imas ke te pominat. izlgeda zabrse rokot za tie od 2013, koj se snajde so dokumenti ke si dobie a koj ne se snajde. ke go prekratatЕве и на колегата мој му се мена статусот од дополнителана во финален а не поднесе никаков дополнителен документ???
Kaj sestra mi se smeni statusot od dopolnitelna MP vo finalen koj e sledniot status i za kolku se ocekuva promena.Inaku na edna prijatelka bez dopolnitelen dokument i se smeni vo istiot status.Mozno li e da ja promenile politikata da pustaat i bez document ili samo 2013 ja razgleduvaat povtorno?
Sestra ti i drugarka ti se od 2013, neli? Od toa sto doznav do sega, Od finalen nareden status e deka e odobrena i deka ke se ceka potpis od Viceprezident. Za potpis plus se ceka, ne znam kolkuKaj sestra mi se smeni statusot od dopolnitelna MP vo finalen koj e sledniot status i za kolku se ocekuva promena.Inaku na edna prijatelka bez dopolnitelen dokument i se smeni vo istiot status.Mozno li e da ja promenile politikata da pustaat i bez document ili samo 2013 ja razgleduvaat povtorno?
Kajvi dopolnitelni dok.odnese.Inaku ke si pocekame 3-4 meseci odprilikaKonecnoooo!! po 1,5 godina na dopolnitelna proverka, promena na status По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Broj 119XXX/2013.
Kolku vreme sledi od praksa vo premin na odobruvanje?
Сега сите од ко не пуштија на финален,господ знај...Konecnoooo!! po 1,5 godina na dopolnitelna proverka, promena na status По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Broj 119XXX/2013.
Kolku vreme sledi od praksa vo premin na odobruvanje?
sveditelstvo od dedo odnesovKajvi dopolnitelni dok.odnese.Inaku ke si pocekame 3-4 meseci odprilika
,цела 2013 е на финален.Работава значи дојде или џа илибу.А толку се израдував ко ми се смени на финален.Ке си чекаме па белким сите ке земиме соsveditelstvo od dedo odnesov
zdravo na site imam edno prasajne eden drugar vcera bese na intervju vo bitola e sega malku gi pomesal praznicite koga gi odgoraral dali mozi da mu pravi toa problrm mislejen blagodaram odnapred pozz do site i so srejka
Da jas i brat mi, i eden drugar imame dobieno od 11ti februari sme, ni izleze na 11 majДали некој има добиено произход од фебруари .. јас сум од фебруари усе нисо немааа