Супер коли низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата martint
  • Време на започнување Време на започнување
Прееска го сликнав набрзинка од кола додека возев, на Ленинова, али заборавив да го спуштам прозорот додека сликав, има малку одсјај од фолиите што ми се на стаклата, али се брзав, да не кочам сообраќај и изумив, али битно се гледа Абартчево :)

13148098_1010235825737862_201234442_o.jpg

Прееска го сликнав набрзинка од кола додека возев, на Ленинова, али заборавив да го спуштам прозорот додека сликав, има малку одсјај од фолиите што ми се на стаклата, али се брзав, да не кочам сообраќај и изумив, али битно се гледа Абартчево :)

13148098_1010235825737862_201234442_o.jpg
Како имам мерак на едно вакво :cool:

@Nikolaben2 @ YT Да не имаш слики од една помаранџеста Супра што се вози низ Македонијава?(ми се чини дека е една)
Или па уште некој интереен косоок?

Многу малце слики има од супрата на нет :) Низ Битола ќе се вози летово... Еве нешто онака јапонско бесно (пред да се прошири Теодосиј Гологанов )Pic1346.jpg

За возилцево не е потребно да се трошат зборови. Фабрика. Дечкото ги научил сите улици низ Скопје на кои има легнати полицајци и ја вози исклучиво по рамни улици. Права реткост.

Ауу, се вози уште низ скопје NSX-ов? баш би сакал да ја сретнам.
На водно стои паркирана. Со сласт поминувам на таа улица. :D

А таа улица е...? :D
Партенија Зографски. Кога ќе се качиш над мвр одма првата десно. На 50тина метри од лева страна е. (you're welcome). :)

Еден мал дел од возилата на газдата на Шкендија Лазим Дестани.
avtomobili%20-%2001.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom