Da pocni odma posle kasno ke bide...Јас сум околу NW1.5 на 19 год би ми препорачале ли финастерид?
Ne e opasno Ru, ako gleas taka ni dutasteride ne smee zensko da go dopre. Tuka sme mazi taka da... Inace veke pijam oralno 2x1ml ricinusovo maslo dobar stimulans na PGED2 e ali bimatoprost e vrv za vegi i trepki, ne znaev deka ricinusot deluva i za rast na vegi. HhRU е опасна работа и огин скапо
http://www.thekaneshop.com/ru58841-273.html
Женско не смее ни да го допре[DOUBLEPOST=1463412800][/DOUBLEPOST]bimatoprost го има на DHGate, али за веѓи најдобро рицинусово масло
RU е раствор што се впива во кожата, женско или деца не смеат да го допрат ниту па косата. Влегува во крвта како послаб анти андроген RU 56279Ne e opasno Ru, ako gleas taka ni dutasteride ne smee zensko da go dopre. Tuka sme mazi taka da... Inace veke pijam oralno 2x1ml ricinusovo maslo dobar stimulans na PGED2 e ali bimatoprost e vrv za vegi i trepki, ne znaev deka ricinusot deluva i za rast na vegi. Hh
Sent from my D5103 using Tapatalk
Kako ke gi obasnis onda site testimonijali na net od luge koi kristat ru58841? Nikoj nema side efekti osven pospanost ako povise od 100mg stavat od ednas... Da odese sistemski luge gyno ke dobivaa i low test ke imaa...RU е раствор што се впива во кожата, женско или деца не смеат да го допрат ниту па косата. Влегува во крвта како послаб анти андроген RU 56279
Ne mozes da znaes. Se se menuva vo 1 den. Nikoj od nas nemap brada od 15god. Ja do 18 nemav edno vlakno na teloto, za 1 godina se se smeni i sea idam na depilacija i se bricam sekoj vtor den. NIKOGAS ne se znae...Имaм скoрo 19 гoдини, и сите oд нa стрaнaтa нa тaткo ми се кељaви, дoдекa пaк oд стрaнaтa нa мaјкa ми дедo ми и вујкo ми имaaт кoсa и нa пoстaри гoдини. Дoсегa немaм приметенo прoретчивaње нa кoсaтa, пa сaкaм дa знaм што би можел дa oчекувaм вo иднинa? Истo тaкa, oд стрaнaтa нa тaткo ми сите имaaт густи и целoсни брaди, дoдекa пaк дедo ми oд нa мaјкa ми стрaнaтa пoчнaл дa себричи тек нa 20 гoдини пoинтензивнo. Јaс нa 19 имaм влaкнa нa лицетп штo едвaј мoжaт дa се нaречaт брaдa (пoвеќе имaм бркoви oтлкoлку билo штo другo). Истo тaкa имaм сaмo еднo влaкнo нa грaдите и мнoгу тенки и ретки влaкнa нa пoдлaктицaтa, штo мислaм знaчи декa мoите влaкнa се пoмaлку сензитивни нa aндрoгени хoрмoни. Дaли е oвa тoчнo и кoлку мoжaм дa се нaдевaм нa пoлнa кoсa нa пoстaри гoдини?
Alergicen si na nego, ne e za tebe...Дечки , ми треба помош.
Користам Пилфуд за раст на косата, и сум го користел можеби 3-4 пати од по 4 месеци ( со паузи исто од 4 месеци). Сега пак земав да го нанесувам пошто гледам дека почна пак да ми опаѓа доста, меѓутоа страшни иритации почна да ми прави на кожата. Кога ќе го нанесам, почнува ненормално да ме чеша главата и нема спас, морам да го исперам тоа што сум го нанел.
Има ли некакво чаре за ова за да ми се намали иритацијата ?
Зашто не би моглоДали на лустер ишишана глава (тоа значи шишана со машинка, не со брич) може да се прска Пилфуд?
Jas momentalno imam 29 godini i po teloto seuste voopsto nemam vlakna, na nozete imam malku i toa tenki i kratki, dodeka na racete, ramenjata, grbot, gradite voopsto nemam, samo kaj genitaliite, pod miskite i malku na stomakot do kaj papokot imam vlakna, e sega imam gusta brada i brkovi, no bradata pocna da mi raste duri posle 20 godini i prvite nekolku godini mi bese mnogu retka i neprimetliva, arno ama kako mi se zgusna bradata nekade okolu 24-25 godini pa istovremeno pocna kosata da mi se proretcuva bajagi, toa e toa edno dobivas, a drugo gubis !Имaм скoрo 19 гoдини, и сите oд нa стрaнaтa нa тaткo ми се кељaви, дoдекa пaк oд стрaнaтa нa мaјкa ми дедo ми и вујкo ми имaaт кoсa и нa пoстaри гoдини. Дoсегa немaм приметенo прoретчивaње нa кoсaтa, пa сaкaм дa знaм што би можел дa oчекувaм вo иднинa? Истo тaкa, oд стрaнaтa нa тaткo ми сите имaaт густи и целoсни брaди, дoдекa пaк дедo ми oд нa мaјкa ми стрaнaтa пoчнaл дa себричи тек нa 20 гoдини пoинтензивнo. Јaс нa 19 имaм влaкнa нa лицетп штo едвaј мoжaт дa се нaречaт брaдa (пoвеќе имaм бркoви oтлкoлку билo штo другo). Истo тaкa имaм сaмo еднo влaкнo нa грaдите и мнoгу тенки и ретки влaкнa нa пoдлaктицaтa, штo мислaм знaчи декa мoите влaкнa се пoмaлку сензитивни нa aндрoгени хoрмoни. Дaли е oвa тoчнo и кoлку мoжaм дa се нaдевaм нa пoлнa кoсa нa пoстaри гoдини?