Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Валенсија убедливо најодвратен тим сезонава од јакиве еу лиги, и за гледање и за типување, за греота се знаејќи дека некогаш имаа и повеќе од респектабилен состав кој ја добиваше подршката од неутралните ко мене, за сега да се длабоко западнати во самракот иако претходно никогаш не биле повеќе финансиски дозирани.... цела управа треба да ја напуштат оваа индустрија ако имаат малку чест, ќе останат низ годините забележани како поим за дебакл.
Ти сериозно без Меси?Многу ми се интересни овие шо ќе паднат на некоја екипа и ќе почнат да тераат филозофии за игра, управа, тренери, играчи, чистачки....абе кажи си, ме кутнаа за солена сума, испцуј им се шо имаат од женски пол и ајт со здравје.
Инаку @Џек Нолан, сериозно без Гризман бе?
2 месеца фудбал не играше, годинава Суарез е алфа и омега во Барса, а Гризман годинава после Суарез ми е кандидат за најдобар играчТи сериозно без Меси?![]()
Се мислев за Хуанфран и Гризман ама ај реков да небиди ептен навивачки.Многу ми се интересни овие шо ќе паднат на некоја екипа и ќе почнат да тераат филозофии за игра, управа, тренери, играчи, чистачки....абе кажи си, ме кутнаа за солена сума, испцуј им се шо имаат од женски пол и ајт со здравје.
Инаку @Џек Нолан, сериозно без Гризман бе?
0-7 конеченMozno li e da kiksne Real denes?![]()
Ako tepa 0-7, Barca onda kolku kje tepa 0-10?0-7 конечен![]()
Не знам за Барса, си го познавам клубот за кој навивам и знам како ќе помине за некој саатAko tepa 0-7, Barca onda kolku kje tepa 0-10?