Primera División - Liga BBVA 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Rigil
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион ?

• Вкупно гласачи
    180
  • Гласањето е завршено на .
Облак
Гаспар - Годин - Маскерано - Филипе
Саул - Бускетс - Коке​
Меси - Суарез - Роналдо

Тренер: Марселино.
Најдобар млад: Саул

Валенсија убедливо најодвратен тим сезонава од јакиве еу лиги, и за гледање и за типување, за греота се знаејќи дека некогаш имаа и повеќе од респектабилен состав кој ја добиваше подршката од неутралните ко мене, за сега да се длабоко западнати во самракот иако претходно никогаш не биле повеќе финансиски дозирани.... цела управа треба да ја напуштат оваа индустрија ако имаат малку чест, ќе останат низ годините забележани како поим за дебакл.

- Навас -
- Хуанфран - Годин - Рамос - Фелипе Луис -
- Модрич - Бускетс - Коке -
- Бејл - Суарез - Гризман -

Најдобар играч: Гризман
Најдобар млад: Саул
Најдобар тренер: Марселино

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Многу ми се интересни овие шо ќе паднат на некоја екипа и ќе почнат да тераат филозофии за игра, управа, тренери, играчи, чистачки....абе кажи си, ме кутнаа за солена сума, испцуј им се шо имаат од женски пол и ајт со здравје.

Инаку @Џек Нолан, сериозно без Гризман бе?

Валенсија убедливо најодвратен тим сезонава од јакиве еу лиги, и за гледање и за типување, за греота се знаејќи дека некогаш имаа и повеќе од респектабилен состав кој ја добиваше подршката од неутралните ко мене, за сега да се длабоко западнати во самракот иако претходно никогаш не биле повеќе финансиски дозирани.... цела управа треба да ја напуштат оваа индустрија ако имаат малку чест, ќе останат низ годините забележани како поим за дебакл.

Им тргна лошо, изгубија првин спорот за симболот на лилјакот на суд.
После тоа како се да тргна наопаку.

Невил им беше утка, за ова со другарчиња зборував уште кога го земаа Невил за тренер.

Но може и ќе се оправат за некоја година и пак Валенсија да биде 4 во Шпанија и да играат Лига на шампиони но за тоа најрано сезона 2017/2018 да постигнат во првенство.
Моментално далеку се по квалитет Севиља, Виљареал, Билбао.

Многу ми се интересни овие шо ќе паднат на некоја екипа и ќе почнат да тераат филозофии за игра, управа, тренери, играчи, чистачки....абе кажи си, ме кутнаа за солена сума, испцуј им се шо имаат од женски пол и ајт со здравје.

Ти сериозно без Меси? :D

Идеме јако

1463184532_954551_1463184620_noticia_normal.jpg

+
Стихови од Ѓорѓи Крстевски посветени на утакмицава. Мењате само Симона со Гранада.

Гранаааааада ти признавам играва е твоја, ко бом - бом - бомба (набрзинка зум одзум од амблемот на Гранада), ме палиш, па ме оставаш да горам, сеуште се лажам иако знам дека не си само моја, колку ме боли што си сечија Гранада!!!

Ти сериозно без Меси? :D
2 месеца фудбал не играше, годинава Суарез е алфа и омега во Барса, а Гризман годинава после Суарез ми е кандидат за најдобар играч :)

Се мислев за Хуанфран и Гризман ама ај реков да небиди ептен навивачки. :D

Mozno li e da kiksne Real denes? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom