јас сепак мислам дека е до оригиналот зашто го немаш дадено, ако не е и до извод од татко ти што немаш дадено. копија не примаат зашто мн фалсификати праватUste ne mi pisuva zosto sum izvaden za dopolnitelna. Isto i na salter vo MP ne znaat da mi kazat. Dali e mozno da nema u sistem nisto
Go dadov. Nego zasto nema info. Bi trebalo da stoi nesto. Posrednikot prosla nedela bil pak na salter mu kazale ok e ocekuvajte promena[DOUBLEPOST=1463163300][/DOUBLEPOST]јас сепак мислам дека е до оригиналот зашто го немаш дадено, ако не е и до извод од татко ти што немаш дадено. копија не примаат зашто мн фалсификати прават
Go dadov. Nego zasto nema info. Bi trebalo da stoi nesto. Posrednikot prosla nedela bil pak na salter mu kazale ok e ocekuvajte promenaјас сепак мислам дека е до оригиналот зашто го немаш дадено, ако не е и до извод од татко ти што немаш дадено. копија не примаат зашто мн фалсификати прават
Koj broj siBaranjeto mi e podneseno 2013 godina dopolneto so dokaz od prv bratuced pred 14 meseci i seuste e na dopolnitelna proverka, dali voobicaeno se ceka tolku?
sega potpis i posle potpis da si go zemis ukazot, i da si brkas rabota ponatamu... so kakvi dokumenti bese? i dali imase odneseno original dokument? ili samo fotokopija zaverena na notar ?Po 3 ipol meseci mi se smeni statusot vo Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на РБ. Sega sleduva izdaden ukaz, pa potoa potpis ili ? Inaku sum so brojce 80*/2015
Три и пол месеци а...на база на што бараш пасош?Po 3 ipol meseci mi se smeni statusot vo Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на РБ. Sega sleduva izdaden ukaz, pa potoa potpis ili ? Inaku sum so brojce 80*/2015
Почнувајќи од 5 Мај?negde do kaj 1000/2015 imat pregledano... ima i vrateni na dopolnitelna
Tatko mi ima bugarski pasos, i nosev kopija od negovata bugarska licna karta i pasosot.[DOUBLEPOST=1463166692][/DOUBLEPOST]sega potpis i posle potpis da si go zemis ukazot, i da si brkas rabota ponatamu... so kakvi dokumenti bese? i dali imase odneseno original dokument? ili samo fotokopija zaverena na notar ?
Три и пол месеци а...на база на што бараш пасош?
Na baza tatko bugarski drzavjanin.
На иста осова сум и јас,а некои со доста послаба основа го земале гледам за 2 месеца,два и пол...Tatko mi ima bugarski pasos, i nosev kopija od negovata bugarska licna karta i pasosot.
od 5 maj pocnaja da se menvat statusite, a koga gi imaja razgledano, ne znamТри и пол месеци а...на база на што бараш пасош?
Почнувајќи од 5 Мај?