Плати и на еб.чицата и ке живеете среќно до крајот на својте животи!Имам контант со една девојка само малце специфично е, прво здраво здраво све ок, ја прашав за цена колку толку ок е може, како сакаш така ок нема проблем, не е баш евтина има и поевтини ама стварно добар квалитет нема реч, и би сакал да и предложам веза, така може и бесплатно да биде хехе, само проблемот е што е фризерка и ако ме одбие ке биде незгодно да идам пак кај нејзе а стварно добро шиша... што да правам?
Понатаму ќе биде едно..две..три ромчиња....Eve me pak mene...si ja fativ romkava ....preubo mi e...mn se sakame...sto ke bide ponatamu neka bide...![]()
E de, ako te odbie ke smenes frizerka. Sigurno ima i drugi so dobro sisatИмам контант со една девојка само малце специфично е, прво здраво здраво све ок, ја прашав за цена колку толку ок е може, како сакаш така ок нема проблем, не е баш евтина има и поевтини ама стварно добар квалитет нема реч, и би сакал да и предложам веза, така може и бесплатно да биде хехе, само проблемот е што е фризерка и ако ме одбие ке биде незгодно да идам пак кај нејзе а стварно добро шиша... што да правам?
E de, ako te odbie ke smenes frizerka. Sigurno ima i drugi so dobro sisatИмам контант со една девојка само малце специфично е, прво здраво здраво све ок, ја прашав за цена колку толку ок е може, како сакаш така ок нема проблем, не е баш евтина има и поевтини ама стварно добар квалитет нема реч, и би сакал да и предложам веза, така може и бесплатно да биде хехе, само проблемот е што е фризерка и ако ме одбие ке биде незгодно да идам пак кај нејзе а стварно добро шиша... што да правам?
Не го срами затоа што чувствуваш љубомора! Штом таа е бомба значи не се сите убавиПонатаму ќе биде едно..две..три ромчиња....![]()
Понатаму ќе биде едно..две..три ромчиња....![]()
Не го срами затоа што чувствуваш љубомора! Штом таа е бомба значи не се сите убави@bubemax апни од нутелата и уживај
![]()
Имам стар бојлер...[DOUBLEPOST=1463074971][/DOUBLEPOST]Eve me pak mene...si ja fativ romkava ....preubo mi e...mn se sakame...sto ke bide ponatamu neka bide...![]()
почни да слушаш метал и ќе ти одговара долга косапроблемот е што е фризерка и ако ме одбие ке биде незгодно да идам пак кај нејзе а стварно добро шиша... што да правам?
Имам стар бојлер...[DOUBLEPOST=1463074971][/DOUBLEPOST]
почни да слушаш метал и ќе ти одговара долга коса
Имам стар бојлер...[DOUBLEPOST=1463074971][/DOUBLEPOST]
почни да слушаш метал и ќе ти одговара долга коса
На ова што те цитирам е одговорот на цело твое прашање, ти не си за него- тој не е за тебе. Можеби му требаше време за да свати дали може да функционирате заедно, и дали се совпаѓате еден на друг за конечно да донеси одлука дали можете понатака. Сега го искористи тој момент, и начека прилика за да ти рачисти. Немој да се занимаваш повеќе, олабави, коректно е од негова страна очи во очи , и да има нова тебе ич не треба да те засега повеќе, биди среќна што ти разјасни на време , отколку во иднина да бидеш многу многу повеќе повредена.....Не ми даде некое посебно објаснување, само ми кажа дека размислувал и дека сфатил
дека јас сум имала некои чувства кон него кои тој не би можел да ми ги возврати и дека не сака да ме повреди.
...