Cim drzavava ima pari za Mercedesi, naocari, Boneva da zema 25,000 evra patni trosoci i kic na plostad, ne me zanimaat procenti i neprocenti, vraboteni i sektasi, obrazovanieto, zdravstvoto i sudstvoto treba da se cakum pakum. Drugovo, pred koperacija muabet samo.Плаќаме пари ако сме вработени, ако не сме ( а 25% не се) тогаш се ни е гратис.
Парите што се собираат од платите за ништо не стасуваат па мора да се трошат и буџетски пари, а таму се знае без процент не се оди!
Е со која држава да направиме споредба ? Замбија ?Колку плаќаат таму? сигурно не 1000е годишно?
Споменикот на Паднатите херои на Македонија во паркот „Жена борец“ чини 2,9 милиони евра, на АСНОМ чини 2,2 милиони евра
Студентски дом во Хрватска чини 5 милиони евра
@palpem
Проблемот е што во програмата на СДСМ нема ништо од тоа како би го подобриле.Cim drzavava ima pari za Mercedesi, naocari, Boneva da zema 25,000 evra patni trosoci i kic na plostad, ne me zanimaat procenti i neprocenti, vraboteni i sektasi, obrazovanieto, zdravstvoto i sudstvoto treba da se cakum pakum. Drugovo, pred koperacija muabet samo.
„Спонтано“ собрани граѓанки во Северна Кореја и пред Триумфалната порта во Скопје
Го гагет со јајца хрвативе или со боја го прскет???Споменикот на Паднатите херои на Македонија во паркот „Жена борец“ чини 2,9 милиони евра, на АСНОМ чини 2,2 милиони евра
Студентски дом во Хрватска чини 5 милиони евра
@palpem
Да беше корисно немаше никој да го прска.Го гагет со јајца хрвативе или со боја го прскет???
Иначе за информација пошто си тотален спинер да ти кажам дека овие во Северна Кореја што чистат на плоштад се луѓе кои ги оцениле дека не си ја вршат работата доволно добро во фабрика/болница/школо/продавница итн. По казна го мијат плоштадот со вода што ја црпат со леѓенче од блиската река до стадионот.„Спонтано“ собрани граѓанки во Северна Кореја и пред Триумфалната порта во Скопје
Кaквa кoрист имaме oд спoмениците?Иначе незнам зошто би требало да биде навреда луѓето што си ги бришат спомениците.
Тоа е најмалце нешто што треба да направиме за тие што испогинале за нас денес овде да ку*опецаме на кајгана.
Секаква.Кaквa кoрист имaме oд спoмениците?
Тoa штo си плaќaл е искoристенo нa стирoпoр, дa беше искoристенo нa тoa штo викaш дoбрo ќе беше.И од тебе немаме корист па не сакам некој да те малтретира, тепа или убие. Сум плаќал за да се образуваш да одиш на доктор и не се лутам.
Спoред мене прaшaњетo не е глупo, дa имaме кoрист oд нив пa aј дa ги чувaме, aмa ние немaме.Секаква.
А кaква и дали имаме корист од тебе овде на Кајгана со вакви глупави прашања е друго прашање?