- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.267
- Поени од реакции
- 84.369
многумина..., еве кој од тие што гласаа претходните избори за ВМРО ќе гласаат сега за СДСМ??????
многумина..., еве кој од тие што гласаа претходните избори за ВМРО ќе гласаат сега за СДСМ??????
ДПА влезе на влада затоа што ВМРО така одлучи, мислам дека тоа е многу јасно...[DOUBLEPOST=1462988959][/DOUBLEPOST]Samo mala ispravka,za drugoto teraj si ..DPA ne vleze vo vlada radi toa sto Vmro gi izbra ..tuku lugeto od Kale odlucia taka.
Taa godina ogranokot na Dui od Cair imase protesti(ti potencirav od koja partija i ogranok,da ti bide polesno).
Ako procackas malku nis net ke razberes od koja pricina bese donesena taa odluka.
Na tie protesti za malku da se proleese krv pomegu Dui i Dpa(bea protiv protestite,Agim,Leka i kompanija so kalasnikovi gi soprea na semaforite pred Avtokomanda,kaj noviot park.)
Па во штаб нема да ти кажат...БилбоБаггинс (што и да ти значи ова)... .
Ти да јадеш таков сендвичСлушнавме се во бомбите, а сега оди на протест и лапни еден сендвич, за сладолед не е баш многу топло.
Јас не би рекол, кажи која категорија на граѓани ќе се преобрати во бројка поголема од 200 илјади за да се смени резултатот, не ми кажувај поедини случаеви, оти колку што губи, толку и добива од глупирањата на Зајко.многумина
Бабиве сигурно биле на бања пратени од штаб,па сега вака со испран мозок не знаат кого штитат,криминалец или не,тие не се свесни во каков филм се влезени.Tоа е таа лична менажерија на Груевски, составена од најголемиот јад и беда у земјава (кои си ги создаде, у овие десет години, во немала бројка, како Саруман што ги создаваше орките). Тие немаат некоја јасна претстава за тоа каков предавник и злосторник им е сопственик, пошто со социо-економското затупување, неминовно доаѓа и духовното.
Ни два посто не се свесни дека тие шетњи до Крушево или бесплатни автобуски карти им се десетоструко наплатени преку миљардате измислени давачки, задолжителни плаќања, драконски казни (селективно применувани) и обавезни услуги кои никој не им ги бара.Бабиве сигурно биле на бања пратени од штаб,па сега вака со испран мозок не знаат кого штитат,криминалец или не,тие не се свесни во каков филм се влезени.
Еве ти поздрав од Мафо... Користи си го многу добро ќе ти стоиМафо пишувајте си вакви досетки колку сакате само не фрлајте кондоми со боја.
Не го бива за диктатор,ете се проба и сега магла.Направи некои финти во стилот на Тито,ама тоа кај народот не пали повеќе.Народот сака демократија,а не автократија.Не е точно дека 10 години СДС нема власт. На локално ниво имаше во многу градови до 2013. и уште има во некои. БЦ беше претседател до 2009. Уставен СУд го имаа до 2012. Други судии до 2011-2012 а и уште си имаат свои судии.
Груевски ги направи тие заебанции за да добие апсолутна власта а не затоа што му беше страв да не изгуби, тоа и мало дете во Бразил го знае.
Ја па не знам вмрОВЦИ, изгледа не сум се дружел никогаш со такви - образуван човек сум. Од познати, само тетин ми е таков, он остана со прстот у уста од железара, цел живот у сиромаштија го пројде и сеа може да те задави лошо за грујо ако кажеш, а живее исто како порано, нема куче за што да го гризне, ќор фишек - цар! Он нека си му ја мисли......а, да, знам и еден со српско презиме - претежно лајкува на фејсбук статии од курир и за Путин, ама не коментира, мислам пошо мора, дека работи у некоја од зониве. Вака од зграда или се индиферентни муфљузи или дрва и камења фрлаат по лоповиве, Така да, провери си ја математикаваЗа да ти го урнам штаПскиот сон ќе ти дадам математика за моето мало, по фамилии кој за кого гласа, СДСМ, ВМРО, мешано, мешано, незнам, ВМРО, ВМРО, незнам, ВМРО, ВМРО, СДСМ, СДСМ, СДСМ, ВМРО, ВМРО, ВМРО, незнам , ВМРО, ВМРО, незнам, СДСМ, ВМРО, незнам, ВМРО...
од овие во бројка ВМРО 46 СДСМ 24, незнам за кого би гласале 17 (можеби сум утнал за некоја бројка ама отприлика толку се).
Анализа, оние што гласаат за СДСМ се оние кој имаа корист од СДСМ, оние кој гласаат за ВМРО се оние кој имаат корист од ВМРО, а оние кои не би гласале за ВМРО никогаш не би гласале за СДСМ, оние што јас ги кажувам непознати, немаат никаква корист и од ВМРО и СДСМ, па затоа не излегуваат на гласање или ќе гласаат за помалото зло!!!.