Sigurno ne go vnesuvas pogresno brojceto ,predhodno si go proveruval bilo ok ,najverovatno ke imas promena na statusot ,ako si od 2013 i brojceto ti e nad 9xxx bi trebalo da e toa[DOUBLEPOST=1462564123][/DOUBLEPOST]
Sigurno ne go vnesuvas pogresno brojceto ,predhodno si go proveruval bilo ok ,najverovatno ke imas promena na statusot ,ako si od 2013 i brojceto ti e nad 9xxx bi trebalo da e toa
Daaa, brojceto mi e 113xx /2013, pocna nervoza da ne fakja, posrednikot mi veli, sigurno gresno vnesuvash, a ne e mozno toa, kako dosega tolku meseci po noviot sistem si sakashe sega da ne saka, svasta[DOUBLEPOST=1462573028][/DOUBLEPOST]
Sigurno ne go vnesuvas pogresno brojceto ,predhodno si go proveruval bilo ok ,najverovatno ke imas promena na statusot ,ako si od 2013 i brojceto ti e nad 9xxx bi trebalo da e toa[DOUBLEPOST=1462564123][/DOUBLEPOST]
Sigurno ne go vnesuvas pogresno brojceto ,predhodno si go proveruval bilo ok ,najverovatno ke imas promena na statusot ,ako si od 2013 i brojceto ti e nad 9xxx bi trebalo da e toa
Daaa, brojceto mi e 113xx /2013, pocna nervoza da ne fakja, posrednikot mi veli, sigurno gresno vnesuvash, a ne e mozno toa, kako dosega tolku meseci po noviot sistem si sakashe sega da ne saka, svasta