Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Па ти одговорив дека незнам. Мене ми нема логика. Јас да бев на негово место и да ги имав сите институции во малиот џеб многу поинаку би изиграл. Онака режимски како што е ред. Само што немаше никој да вика режим режим пошто ќе немаше кој да вика. Си прочитал ти некаде во С. Кореја ( пошто со неа најчесто се споредваме) да има протести било какви.[DOUBLEPOST=1462483014][/DOUBLEPOST]
Ороспиите бегаат после ебење? Е ова не сум го знаел.

Епа шо уствари се силиш тогаш ? немаш факти немаш одговор , ако имаш дебатирај ако не пушти сител и уживај

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
немаш врска..во А1 прво влезе сдсм ...А1 го кршеше законот надебело... а Фиат уште 2003 го изгради ФОН полулегално, а тогашната власт не ми го сруши ( иако не беше со нив) ; а ни оваа власт не го удри за ФОН, а рушењето на Космос е нарачано од моќната градежна мафија бидејќи најави оборување на цените на становите...Но и Фиат не е чист, објасни еден член во пост која му била шемата, со накнадно зголемување на подрумот ... каков ДУП какви бакрачи, не работел по одобрение....па и сега, на Бетон при градба на Џонсон контрол му срушија дел од објектот поради одстапување од проектот
Каква градежна мафија, какви бакрачи Космос е срушен по наредба на пастирот кој во улога на градежен инспектор, заедно со Миле му смислија некоја ситница, има еден куп такви објекти кои се надвор од пропишаното но не се срушени, тоа беше чиста одмазда.

D

Darko_ufo

Гостин
немаш врска..во А1 прво влезе сдсм ...А1 го кршеше законот надебело... а Фиат уште 2003 го изгради ФОН полулегално, а тогашната власт не ми го сруши ( иако не беше со нив) ; а ни оваа власт не го удри за ФОН, а рушењето на Космос е нарачано од моќната градежна мафија бидејќи најави оборување на цените на становите...Но и Фиат не е чист, објасни еден член во пост која му била шемата, со накнадно зголемување на подрумот ... каков ДУП какви бакрачи, не работел по одобрение....па и сега, на Бетон при градба на Џонсон контрол му срушија дел од објектот поради одстапување од проектот
Ти нема само што немаш врска туку немаш ни елементарни познавања на правото и законите и ти кажав ако болдираш радном зборови тоа не ги прави факти.

D

Darko_ufo

Гостин
Имало протести
А контра со сендвичи? И плус не бараат инпичмент :icon_lol:, ако правел криминал богами ќе имаше и сендвич револуција а вака знаеле дека нема ништо но го наградија со тоа АБОЛИЦИРАНИОТ КРИМИНАЛЕЦ...:tapp:

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
Груевски се пазари - ајде да ги одложиме изборите, ама аболицијата да остане. По се изгледа уште аболицијата му остана за спас

D

Darko_ufo

Гостин
Груевски се пазари - ајде да ги одложиме изборите, ама аболицијата да остане. По се изгледа уште аболицијата му остана за спас
Па кога ќе видиш тоа и му е најбитно, да ја спаси сопствената кожа, али ќе биде тешко на Заев ако се согласи со тоа.

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
Имало протести
Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ и поранешен премиер, Никола Груевски е помилуван за седум кривични постапки, ќути имало и полошо.

S

silmarillion

Гостин
Па и јас тоа се прашувам? Каков е тој режим кој сите институции ги имал во малиот џеб а неуспеал да затвори нити еден криминалец од СДСМ. Не ќе да е дека сите од СДСМ се цвеќиња, баш напротив. А и да се невини што има везе, ке им наместеја нешто, сепак тоа прават во режимите по светот нели ? Вие сте експрети за режими и како тие функционираат. Некој не им одговара и ке го јади матната..
Режим не апси криминалци ама незнам колку ти е акалот да го разбереш тоа.

Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
Имало протести без сендвичи. Не извртувајте

Последно уредено од модератор:

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Имало протести без сендвичи. Не извртувајте А што демек вие сендвичи не јадете, само на дрога сте :pos:Како беше она #НемаДрогаНемаМир :gjavol:
Шо ти е бе брат? :D

Член од
12 март 2009
Мислења
20.427
Поени од реакции
16.641
Каква градежна мафија, какви бакрачи Космос е срушен по наредба на пастирот кој во улога на градежен инспектор, заедно со Миле му смислија некоја ситница, има еден куп такви објекти кои се надвор од пропишаното но не се срушени, тоа беше чиста одмазда.
ако било за одмазда можело ФОН, дива градба од 2003, во средина на зградурината .736м2 дива градба .. Космос е граден со многу бетон во нелегалниот подрум, за да не може да се руши...
А се заборава дека министерот, мислам Беџети беше сруши 100-ни вили во Трпеица, имаше и на политичари од ЛДП а и на судии, исто со динамит
после мислам поднесе оставка, му наместија некој тендер со плац позади стара НБРМ ...

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
Изборите за 5 јуни пропаднаа, ДУИ и ДПА не доставија предлози за членови на избирачките одбори

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Многу работи не одговорени останаа во темава

сорос , народот , избори ,сјо соросоидна, народот ќе одлучи и така :pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom