B
Bonux
Гостин
Брате на нас ни треба човек како што бил Корнелие Кодреану водачот на легијата св.Архангел Михаил лесна му земја,прогласен за светец од романската православна црква.Таков тип на човек се раѓа еднаш во 100 години.Идејата да не се влева во власта, и да се борат до крај за идеологијата е тоа што се бара, но кој ќе бидат тие што би ја реализирале оваа идеја, баш би сакал да видам..
Иако јас сум и за организација која ќе делува вон институционално, што ќе ја има слободата да врши напади врз разните пропаганди овде, без притоа да се правда таа партија.
Читај цитати и плачи:
-Требало је да покренемо једну политичку организацију без пребијене паре! То је било веома тешко, а истовремено и храбро од нас. У овом веку, у коме је материја потпуно свемоћна и у коме нико не започиње ништа да се прво не упита ''колико пара ја имам за то?'', Бог је желео да покаже како за легионарску борбу и победу материја не игра никакву улогу. Својим храбрим гестом, ми смо окренули леђа општем схватању, које је доминирало целокупним друштвом. Уништили смо у себи један свет како би створили други, узвишенији. Апсолутна владавина материје је одбачена, а на њеном месту је завладао дух, завладале су моралне вредности.Ми нисмо негирали и никада нећемо негирати постојање, функцију и неопходност материје у свету, али смо негирали и увек ћемо негирати право на њену апсолутну доминацију. Другим речима, бацили смо рукавицу у лице менталитету, који је као центар свега и као главни животни циљ поставио златно теле.
-Ми се нисмо удружили зато што смо исто размишљали, већ зато што смо исто осећали. Нисмо на исти начин резоновали, већ смо имали исти морални, емоционални и духовни склоп.
-Због тога сви прво питају: ''Који је ваш програм?'' Ова земља пропада због недостатка правих људи, а не програма; такво је бар наше мишљење. Другим речима, нама не требају програми, него људи, нови људи. Пошто су данас људи затровани јудејским утицајем, они ће покварити и најсавршеније политичке програме.
-''Али зашто да их убијете?'' ''Ове прве зато што су издали своју земљу. А ове друге као непријатеље и поткупљиваче.'' ''Зар вам сада није жао због тога?'' ''Не, није нам жао ни због чега... Ми смо пали, али то није важно: иза нас су хиљаде људи, који размишљају као и ми!'' Рекавши то, осетио сам да ми је са срца пао камен понижења, под којим би само потонуо да сам све порицао. Тада сам се ослонио на своју веру, која ме је овде и довела, и са поносом сам се суочио и са својим убеђењима, као и са онима, који су сада одлучивали о мом животу или смрти. Да сам кренуо све да поричем, морао бих да се браним од оптужби, молећи за милост и добру вољу својих инквизитора. На суђењу, које би уследило, на основу писаних доказа, које су имали, ми бисмо морали да прођемо кроз једно болно и срамно искуство порицања нашег властитог рукописа и наших убеђења, поричући тако истину, што је било у супротности са нашом савешћу и чашћу нашег покрета.
-''Али исто тако нећемо дозволити да се под маском патриотизма, олигархијски тирани поставе радницима за врат и да их буквално деру, док се у исто време диче символима Отаџбине - коју не воле; Бога - у Кога не верују; Цркве - у коју никада нису ни ушли; и Војске - коју голоруку шаљу у рат. То су ствари, које се не смеју користити као лажни амблеми у рукама неморалних људи у циљу политичке преваре.''
-Захтевамо увођење смртне казне за манипулаторе и пљачкаше државне касе. Ту ме је прекинуо г- дин Испир, професор на Богословском Факултету: ''Г-дине Кодреану, ви називате себе Хришћанином, проповедником хришћанског учења. Подсећам вас да је идеја, коју управо износите, анти-хришћанска.'' Одговорио сам му: ''Професоре, када је у питању избор између смрти моје земље и смрти лопова, увек бих изабрао ово друго и мислим да сам бољи Хришћанин уколико не дозволим да лопови упропасте моју земљу и униште је.
БОНУС:
-Таква штампа подржава медиокритете, људе спремне на корупцију помоћу којих може да оствари своје интересе, а понижава моралне људе, који неће да праве никакве компромисе нити да устукну пред Јудеизмом. Таква штампа трује душу народа тако што сваког дана систематично пише о сензационалним злочинима, неморалним аферама, абортусу и прељуби. Ова штампа убија истину и сервира лажи с безбожничком устрајношћу, користећи увреде као оружје за уништање румунских бораца. Зато Румуни морају бити опрезни када читају јеврејску штампу, морају будно мотрити на сваку реч, јер ни једна од њих ту није случајно написана, и морају настојати да одгонетну јеврејски план, који се крије иза тих речи.
-Демократија је у служби моћних финансијера. Због свог скупог система и такмичења између разних група, демократија захтева много пара. По природи ствари, она тако постаје роб огромног јеврејског капитала из иностранства, који својом потпором овладава тим системом. На тај начин, судбина народа предата је у руке светским банкарима
-У стварности, човек у демократији нема никаква права. И он их није изгубио у корист народног колектива или народа, већ у корист политичко-финансијске касте банкара и изборних агената.
loading....
http://www.miscarea.net/Kornelije Kodreanu - Mojim legionarima.pdf
П.С. Оваа е пишувано пред 90 и кусур години и секоја сличност со времево во кое живееме e чиста случајност или не е?