Пошто „мажите од арапскиот свет имаат слични гледишта како и Македонците“, тогаш значи според скандинавските мерила Македонците (кои наводно се слични во сексуалната нападност како арапите) имаат направено многу напади, силувања и полови вознемирувања во тамошните земји. Дали имаме такво чувство според кажувањата во гласилата!? Дали по интернет, по форуми, на youtube си читала за масовна одбивност кон Македонците како силувачи, како што сега за арапите се шири насекаде!? Дали жени од странство при престој во Македонија се напаѓани и силувани!? Како што неизбежно им се случува во исламските земји, доколку немаат машка заштита.
Како што си шетала слободно низ Македонија, повели исто така шетај низ исламска земја.
Со омаловажувањето на скандинавките како сами си го барале, не ти се чини дека искажуваш неблагодарност кон народот кој те примил и дека не го заслужуваш престојот кој ти го овозможиле.
Да зборувавме за исламизација на Македонија,
ако се дозволи подолг или траен престој на поголема маса муслимани. Нема исламизација, затоа што засега успешно се избегна престој на поголема бројка на муслимански доселеници. А во Европа има исламизација со самото тоа што со доселувањето се зголеми бројот на муслимани. [DOUBLEPOST=1461622361][/DOUBLEPOST]
Сега одлучи се дали западните жени се толку чувствителни што и
свиркањето по жена се смета за сексуално вознемирување или пак немаат никаков осет
Не можам да ви опишам колку многу се сите пијани, паѓаат, не знаат каде се, лежат, кој на мост кој покрај река, страшно!!
Не можи ем да се пијаници, распуштени, ем да се суперчувствителни кога од распуштеност не знаеле ни каде се.[DOUBLEPOST=1461623032][/DOUBLEPOST]
Па не сум само јас бе брат. Зошто си ме издвоил кога сите други кои учествуваат на темава од форумов исто така сметаат дека нездравото малцинство кое овде го претставуваат лангелините, агдабеатите, тојсолџерите се оние кои сносат вина што им оставија простор на политичарите да спроведуваат погрешни политики во однос на исламската колонизација. Сносат вина и заслужни се за осуда затоа што припадниците на тоа нездраво малцинство поради лични и себичните интереси не сакаат да го видат нормалното и доброто за сите. Ете за среќа властите на маѓарите, австријците, полјаците го послушаа народот, застанаа поцврсто и се подсмири работата.