- Член од
- 31 јануари 2014
- Мислења
- 5.169
- Поени од реакции
- 2.272
Добро пошто ја ти пишав веројатно на мене ми одговараш. Да, СДСМ и Сорос и по некоја квазилиберална будала се предводници на протестот. Извини, не сум видел од тебе изјава, не сум те видел во прв ред да фрлша и кршиш. Ако грешам поправи ме. Кажи и што е неточно во тие крукчиња и квадратчиња? Кои се тие луѓе? Дали не се тие? Ако не правиш разлика меѓу први редови и протест во целина во ред. кога имаш маса на луѓе тие треба водство и после како сакаш ќе си ја контролираш толпата (речиси како сакаш).Леле значи вие навистина верувате во тоа дека сдсм и сорос се предводници на оваа борба
Денес на курир гледам ликови кои ги знам како својата дланка како се означени како членови на сдсм
На протест доаѓаат секакви луѓе, од уличари до професори, од активисти до провокатори. Со оглед на тоа колку е банална грешката нема да ме чуди провокатор да го напишал ,,никад више вмро".
Чудно е како душегрежниците веднаш како по наредба се фрлија во одбрана на ,,културното наследство" кое ќе треба да се обнови со народни пари. Истите тие душегрижници останаа слепи неразумното трошење на народни пари.
Ќе се смени дпмне ќе дојде сдс и вие ќе смените бои, а ние соросоидите и комуњарите пак ќе останеме во опозиција, бранејќи ги вистинските вредности.
А тоа што се чудиш дека некој се грижи да не дојде до поголем судир мене ми е чудно.
За СДС пријателе ниту сум гласал ниту пак ќе гласам никогаш во животов. А ти биди секогаш во опозиција одработувај за да се мењаат властите и жали се после кого си донел на власт.