- Член од
- 13 декември 2014
- Мислења
- 422
- Поени од реакции
- 337
Ti Narodot svoj go narekuvas glup i nepismen a vo istovreme sam sebe se proklamiras kako edinstveniot so zdrav razum. (site se idioti samo jas sum vo pravo) Ne ide be taka druze moj. Koj si ti da odlucuvas?Секој ден лупаш по една колосална глупост. Сакаш да ги запишуваме и книга да издадеме?
Бункер имаш ти во главата, и таму не може да влезе ниту една нормална мисла.
Сериозно, ги читам мислењата на темава и си мислам, можно е да сме толку глупи како народ? Овде има ликови кои се застрашувачки глупи, неспособни за критичко расудување, со глави полни со говна.
Страшна работа, на Србите цела Европа им се смееше како на последниот народ во Европа кој се одлободи од тоталитаризмот, нас ни се смеат како првиот кој го враќа.
I ja tebe te citam poslednite denovi samo sto ne se osudiv da ti repliciram. Nitu sakam da te vregjam za tvoje mislenje, toa e tvoj nacin da se dokazes pred drugite. Ziveam vo Germanija i sigurno sum videl mnogu povekje sloboda nego ti vo tovjot zivot. Toa sto ne sfakjas deka sborot bunker go koristam kako metafora e samo tvoj problem.
I ne se sekiraj evropa ne ni se smee. Uopste ne se interesirat za nas dali ke ne ima ili nema. Toa da ti e jasno.