Кенди добар е одговорот, го разбирам и многу други го разбираат, ама сеуште тоа е само претпоставка, ќе стане факт тогаш кога ќе почнат луѓево да постираат на форумов дека во МП им признале потврдата, кога секој од нас ќе дознае дека на некој пријател или роднина му ја уважиле потврдата и кога ќе се разпространат муабети до оној степен како што се разпространети сега за признавање на потекло со братучед, брат, чичко итн. Се до тогаш ќе се надеваме. Немојте да ме сфати погрешно, јас имам однесено потврда од Струмица и по 500 пати во месец проверувам статус и две години дремам на форумов. Поздрав до сите членови и моја желба е да да се шири само позитивна енергија на форумов, енергија која што многу ретко се наоѓа во нашево општество, а тука многу пати ја имаме почуствувано. Доказ за тоа е несебичното споделување на информација за доброто на другите, споделување кое значи одвојување од сопственото време и енергија. Заедно поминавме менување на влади, претседатели на Дабч, министри, закони, седници, воени архиви, Струмица и што уште не.[DOUBLEPOST=1460920120][/DOUBLEPOST]
Кенди добар е одговорот, го разбирам и многу други го разбираат, ама сеуште тоа е само претпоставка, ќе стане факт тогаш кога ќе почнат луѓево да постираат на форумов дека во МП им признале потврдата, кога секој од нас ќе дознае дека на некој пријател или роднина му ја уважиле потврдата и кога ќе се разпространат муабети до оној степен како што се разпространети сега за признавање на потекло со братучед, брат, чичко итн. Се до тогаш ќе се надеваме. Немојте да ме сфати погрешно, јас имам однесено потврда од Струмица и по 500 пати во месец проверувам статус и две години дремам на форумов. Поздрав до сите членови и моја желба е да да се шири само позитивна енергија на форумов, енергија која што многу ретко се наоѓа во нашево општество, а тука многу пати ја имаме почуствувано. Доказ за тоа е несебичното споделување на информација за доброто на другите, споделување кое значи одвојување од сопственото време и енергија. Заедно поминавме менување на влади, претседатели на Дабч, министри, закони, седници, воени архиви, Струмица и што уште не.