Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Форџун, Видиќ, Робсон, Бат, Сколс, Јорк и Солшаер сите викаат дека Гигс треба да превземе. Се знае по чија директива е сето ова. Ако Гигс искочи како недоволно искусен, Покетино е алтернативата, односно компромисното решение.

Ма да, колку ке сака да го напушти Тотенхем е знак прашање. Единствената работа што е во плус со Мурињо е што може 99% од играчите што се достапни за трансфер, да ги донесе во Јунајтед.

Ваква калкуларница има секогаш пред некој трансфер, па зошто не и за тренерот. Да имаше составено тим и да беше проблем тренерот, да го пробаат Гигс, ама вака не. :)

Мурињо, со самото доаѓање во Јунајтед, претставува примамлива понуда за многу фудбалери кои сакаат да работат со Мурињо, би привлекол многу играчи, без ПРЕплаќање.

Јас сум повеќе да дојди Мурињо и додека е слободен нека го ангажираат.

Форџун, Видиќ, Робсон, Бат, Сколс, Јорк и Солшаер сите викаат дека Гигс треба да превземе. Се знае по чија директива е сето ова. Ако Гигс искочи како недоволно искусен, Покетино е алтернативата, односно компромисното решение.

Ма да, колку ке сака да го напушти Тотенхем е знак прашање. Единствената работа што е во плус со Мурињо е што може 99% од играчите што се достапни за трансфер, да ги донесе во Јунајтед.

Видич рече дека е добра идејата Гигс да биде менаџер, ама пре би прифатил искусна и проверена опција ко Мурињо.

Инаку наши скаути го гледале Ренато Санчез вчера на утакмицата против Баерн.

Медимите се сигурни дека ке дојде Мурињо(барем повеќето од нив) но судејќи по неговите изјави сеуште ништо не е договорено.[DOUBLEPOST=1460674320][/DOUBLEPOST]
А Покетино нема да дојде наредната сезона 100%
Па сигурно дека не би си одел од Тотенхем,имаат 3 пати подобра екипа од нас.

Последно уредено:
Според МекДонел, хаус Фергусон попуштила за нов менаџер и Ван Гал ќе добие отказ и да го освои ФА купот.

"негово беше само" и набројувате што е проблемот. :)

Па не ви е тоа доволно бе?
Доволно не доволно поентата ми беше играчите што на двапати не можеа да ги тепаат Њукастл,дома губат од Норич губат на гости од Бурнмаут епа затоа и они треба да превземат голема одговорност не може и Луис да биде крив па зарем и тренер треба да тепаш такви тимови.А за трансферите искрено тоа што очигледно не можеме да земем играч од калибар на Мулер,Бејл,Нејмар има голема кривица според мене и Ферги затоа што остави тим без јаки имиња и многу играчи на залез на кариера(Видиќ,Гигс,Рио,Перси)плус го одбра Мојс па сакаш ти да ти дојде некоа таква звезда да игра со Клеверли и Флечер?Епа затоа сеа имаме проблем да привлечеме такви имиња.[DOUBLEPOST=1460722628][/DOUBLEPOST]
"негово беше само" и набројувате што е проблемот. :)

Па не ви е тоа доволно бе?
Доволно не доволно поентата ми беше играчите што на двапати не можеа да ги тепаат Њукастл,дома губат од Норич губат на гости од Бурнмаут епа затоа и они треба да превземат голема одговорност не може и Луис да биде крив па зарем и тренер треба да тепаш такви тимови.А за трансферите искрено тоа што очигледно не можеме да земем играч од калибар на Мулер,Бејл,Нејмар има голема кривица според мене и Ферги затоа што остави тим без јаки имиња и многу играчи на залез на кариера(Видиќ,Гигс,Рио,Перси)плус го одбра Мојс па сакаш ти да ти дојде некоа таква звезда да игра со Клеверли и Флечер?Епа затоа сеа имаме проблем да привлечеме такви имиња.

Нова филозофија е на повидок ! Ако дојде Мурџо уште пофилозофски ќе бидеме . Питање со кој тим ?

Си гласав за ДДГ пак да лапне играч на годината кај нас, Џексон најдобар млад и голот на Марсиал против Ливерпул за гол на сезона.

Не можам :D
b9cbed7a16b36467036a9682288b293d.jpg

Sent from my iPhone 6s

using Tapatalk

Де Геа играч на сезоната, голот на Рашфорд против Вест Хем од пред некој ден гол на сезоната (иако и голот на Марсијал против Ливерпул заслужуваше подеднакво) и Камерон Бортвик за најдобар млад играч..

Млад играч на годината е слатка дилема, Марсијал, Рашфорд, Бортвик, па и Фосу-Менса ако го игра до крај на сезона, Де Геа за играч на сезоната, гол на сезоната Марсијал, првиот, или Блинд против ливерпул.

Марсијал го нема прва постава овој скроз бил мрднат :yid::yid:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom