D
Daniel_faca
Гостин
Ok hvala jos jednom sve najbolje pozz[DOUBLEPOST=1460366763][/DOUBLEPOST]Odgovorio sam ti u inbox
Ok hvala jos jednom sve najbolje pozzOdgovorio sam ti u inbox
Ok hvala jos jednom sve najbolje pozz[DOUBLEPOST=1460366763][/DOUBLEPOST]Odgovorio sam ti u inbox
Ok hvala jos jednom sve najbolje pozzOdgovorio sam ti u inbox
Pisao sam koja dokumenta sam nosio. Izvode iz maticne knjige od oca i dedu i uverenje o nacionalnosti iz Bosilegrada. Vracen sam na dopunusku proveru juna 2015. Na intervju sam bio februara 2014. 5. aprila mi se promenio status da cekam finalni pregled.Sto dokumenti odnese.i dali bese vraten na dopolnitelna i koga? Fala za informacija
Здраво до сите !
Да ли има некој добар посредник или искуство за подигање на Указ без да се закаже , бидејќи сум поднел документи преку Амбасада во Скопје и да не би губел време за пристегнување на дипломатска пошта во Скопје која патува долго.?
Би замолил да ми испратите информација на порака, би ви бил многу благодарен.
На сите Ви посакувам убави денови ....
А зашто на порака информација...еве читаш дека и јас и други имаме таков проблем и прашуваме за решение и бараме информација јавно...Дај не бидете себични и не гледајте само за себе...Треба да престане тоа да биде одлика на овој народ еднаш засекогаш!Здраво до сите !
Да ли има некој добар посредник или искуство за подигање на Указ без да се закаже , бидејќи сум поднел документи преку Амбасада во Скопје и да не би губел време за пристегнување на дипломатска пошта во Скопје која патува долго.?
Би замолил да ми испратите информација на порака, би ви бил многу благодарен.
На сите Ви посакувам убави денови ....
Голема благодарност за исцирпен совет и процедура...![]()
Mnogu pati e objasneto, razbarajte malku po prethodnite strani.
Sent from my Samsung Galaxy S6 Edge
Ништо лично,не видов дека некој се интересирал за истово,напиј се ладна кокакола и опушти се....А зашто на порака информација...еве читаш дека и јас и други имаме таков проблем и прашуваме за решение и бараме информација јавно...Дај не бидете себични и не гледајте само за себе...Треба да престане тоа да биде одлика на овој народ еднаш засекогаш!
[/quote]Сега се јавив во амбасада во Скопје и таа не знаеше пак со сигурност да ми каже за тие што сме преку амбасада за подигање на указот!Вика може ако сакате да чекате тука да стигне па да ви се јавиме ама не знае кога ќе биде тоа оти чекале да се соберат не праќале едно по едно,и вика може и во Софија да се појде да се подигне ама за тоа што нема опција да се закаже не знаеше што да каже на тоа...вика ние оставаме да си одберете,ако сакате чекајте...и сеа иди биди паметен :/
Vo red ke prenesam kako stojat rabotite da ova sreda je bidam tamu@vasedan koga odis ti po ukazot ovaa sreda? Pa raskazi realna situacija
од сите 1073 страни, ова е најкорисниот пост, се надевам дека наскоро дека ќе ми послужи и мене.![]()
Mnogu pati e objasneto, razbarajte malku po prethodnite strani.